معرفی و دانلود کتاب مرغابی کارلینه pdf + خلاصه رایگان

کتاب مرغابی کارلینه

۴.۲ امتیاز(از ۴۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مرغابی کارلینه

کتاب مرغابی کارلینه نوشته تیلده میشلز است که با ترجمه مهدی شهشهانی توسط انتشارات کانون پرورشفکری کودکان و نوجوانان منشر شده است. این کتاب ماجرای زنی به نام کارلینه است که یک مرغابی هدیه می‌گیرد.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب مرغابی کارلینه

کارلینه یک زن مهربان است که با کالسکه بچه‌ای در شهر می‌گردد و آشغال جمع می‌کند. کم‌کم شهر بزرگ می‌شود و کارلینه نمی‌تواند تمامم آشغال‌ها را جمع کنند. ماشین‌ها می‌آیند و آشغال‌ها را یک‌جا می‌برند. کارلینه بی‌کار می‌شود اما یک مرغابی مریض هدیه می‌گیرد. او به مرغابی میرسد و او را هر روز در شهر دور می‌دهد. مرغابی برای جبران محبت کارلینه روزی یک تخم می‌گذارد و کارلینه با فروختن تخم های او شغل جدیدی پیدا می‌کند

خواندن کتاب مرغابی کارلینه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مرغابی کارلینه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمرغابی کارلینه
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

masood madadi
۱۳۹۹/۰۱/۰۷

این خیلی خوب بود اولین کتابیه که نقش اولش یک زباله گرد هست اگر کسی مثل من بابچه های زباله گرد کار میکنه میتونه براشون داستان روبخونه😍

۱۳۹۹/۰۸/۲۸

داستان باحال و اموزنده ای بود😚

Book worm
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

عالی

فِرن و فِریرن
۱۴۰۵/۰۱/۲۵

گاهی بخشیدن زندگی به دیگری، به خودمان زندگی می بخشد! همانطور که کارلینه به مرغابی اش زندگی بخشید و مرغابی در عوض، زندگی تازه ای به او هدیه داد. داستان قشنگ و آموزنده ای بود، به شخصه عاشق تصویر پردازی سیاه سفید...بیشتر

۱۴۰۲/۰۵/۰۸

دوست داشتنی بود

bahareh zolfaghar
۱۴۰۱/۰۷/۱۲

کتابی خواندنی من باب تغییر و وفاداری کارلینه به احساسش در مورد مرغابی اعتماد کرد و بهش وفادار موند و نتیجه ی وفاداریشو دید.

Nastaran Pesarakloo1388
۱۳۹۹/۰۷/۰۶