دانلود و خرید کتاب معلم ناپدید شده ژان فیلیپ آرو وینیود ترجمه نیلوفر اکبری

معرفی کتاب معلم ناپدید شده

کتاب معلم ناپدید شده از مجموعه جست و جو در مدرسه نوشته ژان فیلیپ آرو وینیود ترجمه نیلوفر اکبری توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب معلم ناپدید شده

این کتاب داستان دانش‌آموزانی را می‌گوید که شبانه رفتارها و فعالیت‌های مشکوک در مدرسه را چک می‌کنند و شاهد اتفاقات عجیبی هستند که وقتی چراغ ها در مدرسه خاموش می‌شود در راهرو اتفاق می‌افتد.

خواندن کتاب معلم ناپدید شده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

۱۳۹۸/۱۲/۲۱

۱۳۹۸/۱۲/۲۰

😍😍

Hosna safara
۱۴۰۱/۰۵/۳۱

کتاب معلم ناپدید شده برای من که عاشق ماجراجویی و کتاب‌ها و فیلم های پلیسی هستم خیلی عالی بودش

♡♡HINA_SAN
۱۳۹۹/۰۳/۰۸

خیلییییییییییی عالیه حتما بخونید 👍🏻😊😊 فقط اینکه تو قسمت معرفی کتاب اشتباه خلاصه کتاب جستجو در مدرسه که نوشته همین نویسنده هست نوشتید و اینکه چند تا راوی داشت احساسات داستان رو خیلی خوب نشون می داد🌹✔✔✔

zahra._.dorestan
۱۳۹۹/۰۳/۰۶

عالی بود ولی وقتی یه فصل تموم میشد کسی که داستان رو تعریف میکرد عوض میشد و من یکمی گیج شدم

Ghazal
۱۳۹۹/۰۱/۰۶