کتاب هفت عادت افراد تأثیرگذار
معرفی کتاب هفت عادت افراد تأثیرگذار
کتابچه هفت عادت افراد تاثیرگذار چکیدهای از مهمترین مطالب کتاب هفت عادت افراد تاثیرگذار اثر استفان کاوی است. در این کتاب، درسهایی تاثیرگذار برای تحول شخصی میخوانید.
درباره کتاب هفت عادت افراد تاثیرگذار
قبول اینکه بین محرک و واکنش فاصلهای وجود دارد که پر کردنش فقط از عهده ما برمیآید، ما را توانمند میسازد تا خود بهتنهایی مسئولیت زندگی خودمان را برعهده بگیریم. طولی نمیکشد که دیگر نمیتوانیم قبول کنیم قربانی شرایط محیطی هستیم یا صرفاً بخاطر ژنمان به موفقیتی رسیدهایم.
این کتاب شامل هفت عادتی است که دیدگاهی تدریجی، زنجیرهای و یکپارچه برای رشد اثربخشی شخصی فراهم میکند تا کمکم ما را از وابستگی به دیگران، به استقلال و قبول مسئولیتهای خودمان و همبستگی یعنی توجه به دیگران و اتحاد قوا برای افزایش تاثیرگذاری شخصی برساند.
این هفت عادت، بسیاری از اصولِ پایهای ِتاثیرگذاریِ انسان را دربر میگیرد. عادات هفتگانه، نشاندهنده درونیسازیِ اصولِ صحیحی است که براساس آن، شادیِ مداوم و موفقیت شکل میگیرد. سه عادت اول، اساس پیروزیهایِ شخصیِ ما هستند که چارچوبِ خصوصیاتِ شخصیتیمان را براساس آن پرورش میدهیم. سه عادت دوم، پیروزیهایِ همگانی هستند، یعنی موقعیتهایی که ما با دیگران همکاری میکنیم. آخرین عادت، در تمام زمینهها، اثربخشیِ زندگیِ ما را بالا میبرد. این هفت عادت، به شما مهارتی میدهند تا تمامِ سعی و کوشش خود را برای ساختنِ شخصیتی یکپارچه به کار بگیرید.
ثمره این هفت عادت، سازگاری با خودمان، عزیزانمان، دوستانمان و شرکای کاریمان است. ساخت شخصیتی کاملاً درست، سخت است، ولی غیرممکن نیست. چنین شخصیتی سریع شکل نمیگیرد. بلکه با تمرکز بر اصولی صحیح و توجه متعادل بین انجام و رشد تواناییهایمان، در وظیفه خلق زندگیای موثر، سودمند و مسالمتآمیز قدرتمند میشویم.
خواندن کتابچه هفت عادت افراد تاثیرگذار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به کتابهای حوزه موفقیت و خودیاری علاقهمندید و وقت کافی برای خواندن کتاب کامل هفت عادت افراد تاثیرگذار را ندارید، خواندن کتابچه آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
بطور کلی خوب بود