کتاب بابا برفی جبار باغچه‌بان + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب بابا برفی

کتاب بابا برفی نوشته جبار باغچه‌بان توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب روایت کودکانی است که سرما برای دیدن پدربزرگشان راهی خانه‌اش می‌شوند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب بابابرفی

برف و سرما همه جا را گرفته است و حسابی برف آمده بچه‌ها برای دیدن پدربزرگشان به خانه‌اش می‌روند ان‌ها یک آدم‌برفی بزرگ می‌سازند ناگهان آدم برفی به حرف می‌آید و می‌گوید که ممنون است که او را ساخته‌اند حالا هرکاری از او بخواهند انجام می‌دهد و بچه‌ها از او می‌خواهند نانوایی کند

خواندن کتاب بابا برفی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

seyed
۱۳۹۸/۱۱/۰۱

این کتاب یکی از خاطرات بچگیامه اینقدر خوندمش که تمام صفخاتش پاره شد.

i._.shayan
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

یادمه تو بچگی از این کتاب خیلی بدم میومد خیلی بچه بودم و اون موقع ها از چیزی که راجع به غم بود بدم میومد فکر میکردم میتونم با ندیدن یا نخوندن اون داستان یا فیلم اون غم رد پنهان کنم

- بیشتر

۱۴۰۱/۰۸/۰۶

سرگرم کننده و جالب بود

مریم ج
۱۴۰۰/۰۸/۲۶

کلاس اول ابتدایی این کتابم را بردم مدرسه خانم معلم برای بچه ها سر کلاس خواند خیلی عالی

JONEOR
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

عالیی واقعا عالی😗😗😗😙😚😚😍😍😍

مادر پسرک
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

کتاب فوق العاده ای برای زمانه ی خودش، و دوره ی کودکی ما. اما برای کودک امروزی نمیدونم چقدر جذاب باشه. منِ والد دوست داشتم

Eli N
۱۳۹۹/۰۷/۱۲

یک داستان خوب و خواندنی برای کودکان گروه سنی ب

لیلا امردی
۱۴۰۱/۱۱/۱۴

آب وآتش هرگز باهم نمیسازند ،،، دلت رفت وآهت موند بابا برفی بابا برفی روحت شاد آقای عسگرزاده ی عزیز❤🩵

۱۳۹۹/۱۱/۲۳

عععععاااااااللللللیییی ااااااسسسسستتتتت