کتاب نمکدون
معرفی کتاب نمکدون
کتاب طنز نمکدون نوشته شهرام جوادینژاد از نویسندگان سابق مجله گل آقا است. این کتاب در هر بخش داستانی از دنیای معاصر را به زبان طنز بیان میکند و سعی میکند مشکلات رفتاری انسانها را به چالش بکشد.
درباره شهرام جوادینژاد
طنز نویسی را با گل آقا آغاز کرد . نزدیک به ده سال با اسامی مستعار یوزباشی، دکتر بعد از این سابق، منظومه شمسی خانوم، راحت الحلقوم، با این مجله همکاری کرد . در جشنواره مطبوعات و طنز شهری برنده جایزه شد . یکسال با روز نامه شرق و مدتی با هفته نامه پزشکی سپید همکاری داشته است.
خواندن کتاب نمکدون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام علاقهمندان به طنز و طنزپردازی مناسب است و می تواند یک نمونه موفق در این سبک را به خواننده نشان بدهد.
بخشهایی از کتاب نمکدون
یک روز جوانی که از زندگی سرخورده شده بود، تصمیم گرفت در جستجوی خوشبختی ترک دیار کند. در همین راستا یک کولهپشتی و یک دستگاه ام پی تیری پلیر با خود برداشت و راهی دوردستها شد! رفت و رفت تا به کوهی رسید، از کوه بالا رفت. در قلهی کوه پیرمردی با محاسن سفید و ردایی بلند نشسته بود و پرندگان خشمگین بازی میکرد.
جوان رو به پیرمرد کرد و گفت: «ای پیر دانا، من در جستجوی خوشبختی ترک آشیانهی خود کردهام. مرا پندی ده یا حقیقت خوشبختی را بر من عیان کن.»
پیر دانا گفت: «حالا چرا مثل آدم حرف نمیزنی؟ من اسم دارم. نام من کارلوس هوشنگ پرز است! بعدش هم من اینجا پند مفتی به کسی نمیدهم. نقد میدهی یا کارت میکشی؟»
جوان پاسخ گفت: «خیلی نیست ولی کارت میکشم!»
پیر دانا گفت: «هرچه هست برو پرداخت کن. دستگاه پوز بانک شکوفایی اقتصاد، پشت آن تختهسنگ است!»
با نویسنده تفاهمات ذهنی بیمارگونه ای دارم...حس میکردم نوشته های خودم هست....
بی مزه و بینمک بود