کتاب جادوی فکر بزرگ
معرفی کتاب جادوی فکر بزرگ
جادوی فکر بزرگ نوشته دکتر دیوید شوارتز یکی از برترین کتابهای روانشناسی و موفقیت در زندگی است که جزو کتابهای پر فروش دنیا قرار دارد. سید حمید پورموسی و حسن نظری این کتاب را به فارسی ترجمه کردهاند.
درباره کتاب جادوی فکر بزرگ
دکتر دیوید شوارتز اعتقاد دارد موفقیت افراد در گرو بزرگی تفکر آنها است؛ بر همین اساس نیز کتابی را با عنوان جادوی فکر بزرگ تالیف کرده است. همه ما بدون آنکه بدانیم محصول طرز تفکر محیط خود هستیم. از آنجا که اغلب افکار کوچک ما را احاطه میکنند، نهتنها پشرفت نمیکنیم بلکه در مسیر سقوط قرار میگیریم. دکتر شوارتز در کتاب جادوی فکر بزرگ به شما میآموزد چگونه با تمرکز بر روی مسائل عمده، از قید نکات جزیی و دست و پاگیر رهایی یابید. بنابراین این کتاب را باید همچون کلید موفقیت دانست که ما را به رویایی که در سر داریم، میرساند. در کتاب پیشرو دهها نظریهی علمی و تکنیک وجود دارد که شما را در مسیر تقویت نیروی عظیم بزرگاندیشی یاری میکند.
خواندن کتاب جادوی فکر بزرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب جادوی فکر بزرگ را به افرادی که به دنبال موفقیت هستند پیشنهاد میکنیم. دکتر دیوید شوارتز در این کتاب مراحلی را که باید برای دستیابی به فکر بزرگ پیموده شود، به شما میآموزد.
جملاتی از کتاب جادوی فکر بزرگ
موفقیت به معنی بسیاری از چیزهای عالی و مفید است. موفقیت به معنای رفاه شخصی است: خانه خوب، تعطیلات، مسافرت، وسایل جدید، امنیت مالی که برای بچههای شما فایدههای زیادی دارد. موفقیت به معنای پیروزی مدیریت شایسته شماست که دیگران را وا میدارد که زندگی اجتماعی و تجاری شما را با تحسین نظاره کنند. موفقیت یعنی آزادی: رهایی از نگرانی، ترس، نا امیدی و شکست. موفقیت به معنای احترام به خود است که شادی و رضایت واقعی را دائکا از زندگی پیدا کرده و باز هم میتواند بیشتر شود، البته در حق کسانی که وابسته به شما هستند.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب جادوی فکر بزرگ، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب جادوی فکر بزرگ
- عادتِ عمل پیدا کنید
- چگونه شکست را به پیروزی تبدیل کنیم؟
- بهرهگیری از اهداف در پیشرفت مؤثر است
- چگونه مانند یک رهبر بیندیشیم؟
کتاب خوب رو از روی فهرست هم میشه تشخیص داد و این کتاب هم موضوعات جذاب و بسیار مفیدی داره. در باب اعتماد به نفس و ارتباط دیگران و خیلی از عنوان های دیگری که اگه هر فردی اونا رو به
این کتاب بسیار زیبا و روان ترجمه شده سپاس از مترجم عزیز.
ترجمه منهدم
کتاب خوب و روانی هست راهکارهای مهم و کلیدی ارائه میده با تشکر