کتاب اخلاق و احکام کسبوکار
معرفی کتاب اخلاق و احکام کسبوکار
اخلاق و احکام کسبوکار نوشته محمدمهدی پرهیزگار و روح الله حسینی یکی از کتابهای تخصصی انتشارات پیام نور برای تدریس در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت است.
در دنیای نوین و صنعتی امروز و با گسترش بازارها که با پیچیدگیهای فراوانی همراه است، پرداختن به اخلاق و ارزشهای اخلاقی ضروری است. رفتارهای اخلاقی سازمانها و کارکنان همیشه مورد قضاوت قرار میگیرد و تصویری را در ذهن عموم شکل میدهد.
درباره کتاب اخلاق و احکام کسبوکار
ساختار این مجموعه از موضوعات مختلف در حوزه اخلاق و احکام کسب و کار تشکیل شده است که شامل ۱۳ فصل است.
در کتاب حاضر اخلاق و اصول اخلاقی در اداره واحدهای کسبوکار و ابعاد فعالیت آن مورد بررسی و بازنگری قرارگرفته است.
این کتاب جنبه آموزشی و اخلاقی دارد و دانشجویان مدیریت و مدیران سازمانها را در عمل برای آشنایی با واحدهای کسبوکار اخلاق مدار و چگونگی مدیرت ان یاری میدهد.
خواندن کتاب اخلاق و احکام کسبوکار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
دانشجویان و پژوهشگران رشته مدیریت
چرا تنظیمات این کتاب با سایر کتب مثل مدیریت استراتژیک پیشرفته انتشارات پیام نور فرق داره؟ قسمت سرچ اصلا کار نمیکنه.قسمت تنظیمات نور صفحه و سایز قلم و فونت اصلا وجود نداره!!!!!!
عالی بود
من فقط برای سرچ کتاب تهیه کردم ولی اصن کار نمیکنه
قابلیت جستجو نداره
سلام احکام کسب و کار گروه مدیریت دولتی رو ( کسب وکار از دیدگاه اسلام رضا وحید رو هم تو فروشگاه بزاید ممنون
قسمت جستجو اصلا بدرد نخورد و بعضی از لغات را پیدا میکرد و خیلی خیلی از لغات را نتوانست پیدا کند