کتاب هنر خلاق اندیشیدن
معرفی کتاب هنر خلاق اندیشیدن
کتاب هنر خلاق اندیشیدن نوشته راد جادکینز با ترجمه فاطمه باغستانی منتشر شده است. این کتاب سعی دارد خلاق بودن را به عنوان یک هنر قابل آموزش به افراد یاد بدهد.
درباره کتاب هنر خلاق اندیشیدن
هدف از این کتاب مرور بسیاری از روشهای سودمند تفکر خلاق و بررسی شیوهها و روندهای فکریای است که افراد خلاق از آن استفاده کردهاند و نتیجه گرفتهاند و همه میتوانند از آنها بهرهمند شوند؛ در این کتاب داستان بعضی از موانع اجتنابناپذیر را که تمام اندیشمندان خلاق با آنها روبهرو شدهاند همراه روشهای حل مشکل برای خواننده بیان میشود. این همان چالشهایی است که تمام خوانندگان صرفنظر از شغل و تخصص خود در طول روز با آنها مواجه میشوند، یعنی نگرانی به دلیل اینکه مبادا استعداد نداشته باشند، نبود انگیزه و تلاش برای کسب موفقیت در زمینهای که در آن ماهر نیستند، نداشتن درآمد کافی از کاری که عاشقش هستیم، داشتن مسئولیتها و تعهدهای فراوان و ...
کتاب هنر خلاق اندیشیدن به شما کمک میکند جواب سوالها و دلیل ناامیدیهایتان را پیدا کنید.
خواندن کتاب هنر خلاق اندیشیدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که از خلاق بودن و ایده داشتن لذت میبرند پیشنهاد میکنیم
با خوندن این کتاب شما با تعداد زیادی هنرمند موفق و مشهور و همچنین خلاقیتهایی که در مسیر رشدِهنریشون به خرج دادن آشنا میشید. این کتاب یکی از بهترین کتابهاست که من خوندنش رو به آدمهایی توصیه میکنم که دلشون
یه کتاب عالی برای افرادی که دنبال خلاقیت و حرف های تازه هستند. ----------------------- بخش هایی از کتاب ؛ به دلیل دیدگاه دیگران حواس خود را پرت نکنید . روی آن چیزی تمرکز کنید که به شما شوق زندگی می دهد و شما