معرفی و دانلود کتاب دل و دین pdf + خلاصه رایگان

کتاب دل و دین

۳.۴ امتیاز(از ۳۶ رأی)
فریده مؤیدی

معرفی کتاب دل و دین

داستان دل و دین، نوشته فریده مؤیدی، ماجرایی عاشقانه میان دختری مسیحی و مردی مسلمان را روایت می‌کند.

درباره کتاب دل و دین

دختر بنا به دلایلی به عنوان خون بس (پایان جنگ و جدال میان دو خنواده، قبله و...) مجبور به ازدواچ با این مرد می شود. این داستان جریانی تماما عاشقانه و سیال دارد که مخاطب را به دنبال خود می‌کشد و صحنه‌های ناب عاشقانه و احساسی ایجاد می‌کند.

در این داستان علاوه بر عشق شاهد رگه‌هایی از خشونت ناشی از بد فهمی و کچ فهمی دین هستیم که از گذشتگان و به غلط در جامعه رواج پیدا کرده و شخصیت مرد داستان با اینکه تلاش می‌کند خوب و درست رفتار کند، تربیت‌های غلط قدیمی دائما مانعش می‌شوند.

خواندن کتاب دل و دین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به داستان‌های عاشقانه و اجتماعی فارسی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دل و دین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدل و دین
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهفریده مؤیدی
انتشاراتانتشارات نامه مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۲/۰۴
فرمت کتابPDF

مهربان
۱۴۰۰/۰۷/۲۶

کتاب دل و دین از جمله رمان‌های بسیار جداب و گیرایی هست. حتما حتما بخونید. عالیه عالیه

ماریا
۱۴۰۱/۰۳/۱۷

بدرد دخترای۱۳ تا ۱۵ ساله میخوره

۱۴۰۰/۰۷/۲۹

عالی عالی عالی. این کتاب بی‌نظیریه حتما توصیه می‌شود بخوانید.

کاربر pasha
۱۴۰۰/۰۷/۲۹

کتاب فوق‌العاده‌ای هست. به من هدیه شده. واقعا جذاب و شیرینه. بسیار قلم روانی داره. حتما توصیه می‌شود.

کاربر معصوم
۱۴۰۰/۰۷/۲۷

کتاب دل و دین رو یکی از دوستانم بهم هدیه داد که قبلا خودش خونده بود.‌ از خوندنش لذت بردم، چون داستانی متفاوت داشت. به کسانی که دنبال یک رمان پرکشش و جذاب هستند پیشنهاد می‌کنم.‌

Mani
۱۴۰۰/۰۷/۲۷

جذابیت یعنی این رمان ...

Mehrad
۱۴۰۰/۰۷/۲۶

اینقدر این کتاب رو خوندم که دیگه حفظش شدم میتونین راحت کتاب و بدین ب نوجووناتون بخونن به جای رمانهای کلیشه ای، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید.

سایه
۱۴۰۰/۰۷/۲۵

کتاب دل و دین کتاب بسیار جذابی می‌باشد. من این کتاب را از سایت طاقچه خریداری نکردم اما فوق‌العاده پرکشش و زیبا نوشته شده.

Mana_May
۱۳۹۹/۱۲/۱۴

چطوریه این کتاب پرفروش‌ترین کتابِ انتشاراتِ نامه‌ی مهر هستش بعد یه دوستی توی نظرات اومده میگه از هیچ جهتی تاییدش نمیکنه...خصومت شخصی داری با نویسنده یا با انتشارات؟؟؟این کتاب از هر لحاظی کیفیتِ یک رمانِ خوب رو داره...شدیدا توصیه می‌کنم...بیشتر

رویا
۱۳۹۹/۱۲/۱۱

این کتاب یکی از بهترین رمان‌های ایرانی هست که خوندم. حتما بخونید.

روژین
۱۴۰۴/۰۳/۱۲

من‌ نمونه رو خوندم احساس کردم دارم انشا یکنفر رو میخونم

۱۴۰۲/۰۹/۲۸

خیلی آبکی بود من از نظرات دوستان واقعا متعجب هستم در حد کتاب برای نوجوانان است

نیلوفر
۱۴۰۰/۰۷/۲۹

کتابی هست که من خیلی دوستش داشتم. به دوستان کتابخون توصیه می‌کنم.

میثاق
۱۴۰۱/۰۷/۱۵

نمی‌دونم چرا همه گفتن که کتاب جذابیه و خیلی زیباست مثل تمام رمان های همخونه ای بود، به نظرم حتی در مورد اسلام هم درست صحبت نشده بود میتونست برای اسلام از معرفی کتاب تا جملات و حرفهایی که بشه دین رو...بیشتر

۱۴۰۰/۰۸/۰۳

رمان عالی، بی‌نظیر، جذاب و فوق‌العاده‌ست. دوبار کتاب دل و دین رو خوندم. اگه دنبال کتاب جذاب و پرکشش هستین، این رمان رو از دست ندین.