معرفی کتاب بهترین سیب زمینی
کتاب بهترین سیب زمینی نوشتهٔ بن کلنتون و ترجمهٔ پریسا سالکی و ویراستهٔ شکوفه جودکی است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. این کتاب جلد سوم از مجموعه «رات» است.
درباره کتاب بهترین سیب زمینی
رات سیبزمینی است و خیلی خوشحال و سرحال از خواب بیدار میشود. اما برادر رات، اسنات، بداخلاقترین سیبزمینی دنیاست. آنها برای اینکه بدانند چه کسی بهترین سیبزمینی دنیاست دنبال راه حلاند.
اسنات رات را به مسابقهٔ انتخاب بهترین سیبزمینی دنیا دعوت میکند و برای انتخاب بهترین سیبزمینی تنها داور بیطرفی که پیدا میکنند کسی نیست جز خواهر کوچکشان، تات.
دوست دارید بدانید سیبزمینیها عاشق چه جور مسابقههایی هستند؟
به نظر شما سیبزمینیها میتوانند مشخص کنند که چه کسی بهترین در دنیاست؟
خواندن کتاب بهترین سیب زمینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان خواندنی و جذاب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بهترین سیب زمینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بهترین سیب زمینی |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۴۵۰۷۲۴۶ |
| تعداد صفحهها | ۸۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۸۵۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه رات |

این جلدش خیلی قشنگ بود. داستانش خیلی قشنگ بود با مفهوم خیلی قشنگتر. راجعبه اینکه فقط خودمون رو نبینیم و خوبیهای بقیه رو هم ببینیم. همه ما خوب هستیم و در کنار هم بهتر هم میشیم. به شدت این کتاب رو...بیشتر
به نظر من که عالی بود این کتاب میگه که فقط به ظاهر نیست به اخلاق و رفتار است حتمی بخوانید عالی