کتاب کتاب بزرگ بازی
معرفی کتاب کتاب بزرگ بازی
کتاب بزرگ بازی اثر دِبرا وایز، با ترجمهای از منیژه نادری توسط انتشارات صابرین به بازار عرضه شده است.
درباره کتاب بزرگ بازی
بازی فعالیتی است که در دوران کودکی به آن میپردازیم. کودک وظیفه دارد دنیای اطراف خود را کشف کند و با آن سازگار شود. یکی از سختترین وظایف والدین این است که بتوانند از طریق بازی انرژیهای کودکان را به سمت رشد و تکامل جسمی هدایت نموده و زمینهای برای شکوفایی ذهن کودکان، افزایش مهارتهای فیزیکی، و تواناییهای فردی در کودکان فراهم کنند.
بازیهای این کتاب مناسب کودکان ۳ تا ۱۴ ساله است که والدین را به این اهداف نزدیک میکند. کتاب بزرگ بازی مجموعهای از بازیها و فعالیتها را برای تمام اوقات و در هر گونه شرایط فیزیکی و روحی کودکان گردآوری کرده است. این بازیها برای ساعاتی که کودک در داخل خودرو است، روزهای بارانی و زمانی که برق قطع میشود بسیار مناسب هستند. و همچنین شامل بازیهایی است که در محیط بیرون هم میتواند کودکان را سرگرم کند مانند مهمانیها، پیادهروها و بازیهای انفرادی و جمعی.
خواندن کتاب بزرگ بازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
والدین، مربیان و مشاوران کودکان و نوجوانان میتوانند از مطالب این کتاب بهره ببرند.
یک کتاب مرجع عالی برای بازی با بچه ها. بخاطر داشتن دو فهرست بر اساس سن بچه ها و بر اساس تعداد بازیکنها ، راهنمایی خیلی خوبیه.
فقط فهرست نگاه کردم عاشقش شدم ویژگی تقسیم بندی بازی ها و از همه مهم تر داشتن قسمتی برای مقدمات بازی ها
عالی بود
خیلی خوب است