کتاب راه درست زندگی پس از سی سالگی
معرفی کتاب راه درست زندگی پس از سی سالگی
کتاب راه درست نوشته جیمز هالیس، یکی از چهرههای شناختهشدهی جهان در حوزه روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ است. هالیس در این کتاب بر اساس آموزه های روانشناسی یونگ به موضوع بحرانمیانسالی و چالشهای آن پرداخته است.
درباره کتاب راه درست
هالیس در کتاب راه درست، بحران میانسالی را مسیر میانی نامیده است. مسیری که ما را از دوران بزرگسالی اول یا به گفته خودش دوران جوانی طولانیمدتمان جدا میکند تا با بازتعریف و جهتدهی مجدد به شخصیتمان وارد دوران بزرگسالی دوم شویم. او میگوید در این دوره انسان یک سوال بزرگ از خود میپرسد و آن هم این است که «من جدا از گذشته و نقشهایی که ایفا کردهام که هستم؟»
جیمز هالیس در کتاب راه درست به مشکلات و چالشهایی همچون اختلال شخصیت موقت، تغییراتی درونی، احساس پوچی و تلف کردن عمر و تنهایی و ترس از اینده در دوره میانسالی می پردازد.
خواندن کتاب راه درست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
تمام افرادی که در آستانه میانسالی هستند و یا خود را دچار مشکلات و به اصطلاح بحران میانسالی میبینند میتوانند از مطالب مفید این کتاب در جت رفع مشکلات و بهبود وضعیت جسمی روحی خود کمک بگیرند.
جملاتی از کتاب راه درست
روان به طور نامحسوس از طریق ما و همچنین از طریق گذشته ما حرکت میکند. تنها زمانی که آن فرمی ملموس به خود میگیرد میتواند به طور خودآگاه از سوی ما نمایان شود.
در حین مکالمه با آن چهرههای درونی، یونگ ملاقات خود را به نگارش درآورد و به سمت نقاشی کردن آن تجسمها نیز گام نهاد. چند دهه بعد، برای رنگآمیزی و طراحی جلد کتابی که با نام «کتاب سرخ» منتشر شد، یونگ مکانیسمهای بسیاری را تشخیص داد که از طریق آنها روان بینظمیها و آشفتگیهای یک تجربه را سروسامان داده و نظم، هدف و معنایی برای هستی به ارمغان میآورد.
از طریق خوداکتشافی، کوششهای حیرتآور در ارتباط با بیماران و شناسایی دقیق فرهنگهای غربی و شرقی، یونگ ابزارهایی برای درک و شناخت بهتر خودمان و تفسیر روند تأثیر فرهنگها بر روان بشر ارائه نمود.
چنانچه با خودمان صادق باشیم، اعتراف خواهیم کرد که تنها کسی که در این نمایشنامه طولانی در حال اجرا که ما آن را زندگیمان مینامیم ایفای نقش میکند خودمان هستیم.
بنابراین، باید همچنین اذعان کنیم که مسئولیت قابل ملاحظهای برای چگونه این امر در انتخابهای روزمره، روابط و سرگذشتمان نقش دارد بر دوش داریم.
فهرست کتاب راه درست
اختلال شخصیت موقت
ظهور مسیر میانی (بحران میانسالی)
تغییر درون
مطالعات موردی در ادبیات
فردیت: اسطوره یونگ برای زمان ما
تک و تنها در آب های آزاد
بنیاد فرهنگ زندگی! قیمت کتابها خیلی زیاده! از شما که ادعای فرهیختگی دارید و رسالت روشنگری را بر دوش خود احساس میکنید، انتظار میرود که کتابهای الکترونیکی که خرج کاغذ و چاپ ندارد، ارزانتر از اینها باشد. مگه به جیمز
فکر نمیکنم خودتون حتی یکبار هم ترجمه رو خونده باشین. خیلی خیلی بد و پر از اشتباه بود!
اشکال تایپی کتاب زیاده و باعث میشه مفهموم با ارزش کتاب منتقل نشه، البته خود کتاب فوق العاده اس و باید همه کسانی که ۳۰ سالگی رو گذرندون این کتاب رو بخونن تا شاید به خودآگاهیشون کمک بشه
این کتاب چون یک کتاب علمی است به نظر باید کم کم و با تأمل خونده بشه و درک شه ولی ترجمه اونطور که باید قوی نیست و نشانه گذاری های نگارشی درست گذاشته نشده و ایراد دیگه اینه که
عالی
سلام کتاب فوق العاده ای بود که در مورد مقطعی از زندگی با نام مسیر میانی صحبت میکنه که دچار بحران میشیم و نیاز داریم تا دید کاملتری نسبت به مسائل زندگی داشته باشیم و چه بسا راه خودمون رو
سلام کتاب بسیار خوبی هست فقط از صفحه 88 تا 121 چاپ نشده و خالی هست
طاقچه جان.. واقعا متشکریم که کتابهای انتشارات بنیاد فرهنگ رو در بینهایت قرار دادین....🤩😍😍😍 خیلی خوشحال شدم که دیدم 😁😁 سپاااس ب دوستانی ک ب روانشناسی یونگ و سایه ها علاقه دارن پیشنهادشون میکنم😋