کتاب خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع
معرفی کتاب خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع
کتاب مصور خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع نوشته هانس دُ. بیر د یک داستان جذاب برای کودکان گروه سنی ب درباره یک خرس قطبی و یک خرگوش است که ماجراهایی جالب را میآفرینند.
خلاصه کتاب خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع
یک روز خرس کوچولوی قطبی در حال برفبازی متوجه میشود که یک خرگوش در گودالی گیر کرده است، او خرگوش را نجات می دهد و آنها تصمیم میگیرند باهم مسابقه بدهند. در حال دویدن ناگهان به یک ایستگاه قطی میرسند که بوهای خوبی از دریچه بالای آن به مشام میرسد...
خواندن کتاب خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب جذاب با تصاویر رنگارنگش برای کودکان سالهای آغازین دبستان نوشته شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خرس کوچولوی قطبی و خرگوش شجاع |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۴۳۲۷۵۵۱ |
| تعداد صفحهها | ۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

من یه پسر ۷ ساله هستم و در این داستان یاد گرفتم در موقع های ضروری شجاع باشم.
این کتاب بسیا جالب است
دوستداشتنی بود
😍😍😍
منم مادر یه خرس 10ساله هستم و براش این داستان خوندم و خیلی قشنگ بود 🐻❄️✨️❤️
بعضی از بچه ها از داستان کتاب میترسند
کتاب بامزه و دوست داشتنی دو دوست کوچولو یه خرگوش و یه خرس مهربون داستان قشنگی از مفهوم دوستی ، برای کودکان خواهد بود و میتونه خیلی خوب مفهوم دوستی رو برای کودکان تداعی کنه تصاویر کتاب ، داستان رو دلشین تر میکنه