کتاب بدن انسان
معرفی کتاب بدن انسان
کتاب بدن انسان یکی از کتابهای مجموعه خانهی هِنری پر از دانش و سرگرمی است.
درباره مجموعه خانهی هِنری پر از دانش و سرگرمی
در کتابهای مجموعه خانهی هِنری پر از دانش و سرگرمی دو شخصیت بامزه به اسم فیلیپ آردر و مایک گوردون هستند که بیشتر وقتها به خانهی هنری رفت و آمد دارند (همان نویسنده و تصویرگر کتاب).
فیلیپ از اتفاقی که میافتد یادداشت برمیدارد و حتی پیش میآید که فکر دیگران را هم بخواند. مایک هم از هرچیزی که میبیند طرح برمیدارد، حالا آن چیز هر چقدر که میخواهد خیالی باشد. خلاصه این دو نفر با هم ماجراجویی های هِنری را که پسربچهای معمولی در خانهای غیر معمولی است، برای شما تعریف می کنند! این پسربچه در هر جلد از کتابهایش دانستنیهایی درباره مسایل علمی تعریف میکند، چیزهایی مثل فضا، دایناسورها، بدن انسان و چیزهای دیگر.
خواندن کتابهای مجموعه خانهی هِنری پر از دانش و سرگرمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانانی که دوست دارند درباره مسایل عمی بیشتر بدانند در این مجموعه کتابها میتوانند نکتههای مفید زیادی درباره دنیای علم یادبگیرند.
عالی بود و روش یاد گیری خوبی بود😙😙😗😗😙😍😍😍😍
عالی عالی عالی عالی عالی خیلی خیلی خیلی خوبه به تون توصیه میکنم بخونید🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍
خیلی خوب بود بدن انسان رو با تصویرای خوب و متن های عالی خیلی خوب توضیح داده بود
عالی بود
عالیییییییی
به نظر برای سن سالهای اول دبستان کتاب خوب و توضیحات قابل درکی داشت
خیلی خوبه.👍👍 یک عالمه اطلاعات درباره بدن و اینکه چگونه کار می کنه بهمون می ده. پیشنهاد می کنم حتما بخونید.
عالیییییییییییییییییییییییییی✔✔✔✔✔✔✔✔✔
به نظر خوب میاد ولی خیلی گرونه من عاشق اینجور کتاب ها هستم
برای کسانی به مانند من که اطلاعات پزشکی پایینی دارند و نحوه ی عملکرد بدن انسان رو نمیدونستن فوق العاده بود و کلی اطلاعات با مطالعه ی این کتاب به دستم رسید برای نوجوان ها هم توصیه میکنم حتما مطالعه