کتاب کاش حرفی بزنی
معرفی کتاب کاش حرفی بزنی
کتاب کاش حرفی بزنی مجموعهای از اشعار شاعر بهنام معاصر مصطفی رحماندوست است. درونمایه این اشعار عشق و دوستی عواطف دوران نوجوانی است که حاوی احساسات لطیف و دوستانه و ناب است. همچنین یادآور و تداعیکننده قهر و آشتیها، تنهاییها، انتظار و خاطرههای خاص این دوران نیز هست.
کتاب کاش حرفی بزنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه کتاب کاش حرفی بزنی نوجوانان گروه سنی «د» مناسب است
درباره مصطفی رحماندوست
مصطفی رحماندوست در یکم تیرماه سال ۱۳۲۹ در همدان به دنیا آمد. او شاعر، قصه نویس و مترجم کتابهای کودکان و نوجوانان است. وی پس از کسب مدرک کارشناسی در رشته زبان و ادبیات فارسی، به عنوان کارشناس کتب خطی در کتابخانه مجلس شروع به کار کرد.
در ادامه به عنوان مدیر مرکز نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیر مسئول نشریات رشد، سردبیر رشد دانشآموز، سردبیر سروش کودک و نوجوان به فعالیت پرداخت. همچنین رحماندوست به مدت سه سال مدیر کل دفتر مجامع و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران بوده است. افزون بر این، مدرس داستاننویسی و ادبیات کودکان و نوجوانان در دانشگاه و مدیر گروه شکوفه (بخش کودکان و نوجوانان) انتشارات امیرکبیر نیز بوده است.
مصطفی رحماندوست بیش از ۱۱۶ اثر به صورت مجموعه داستان و مجموعه شعر برای کودکان و نوجوانان در کارنامه خود دارد. او اکنون در کتابخانه ملی مسئولیت بخش کودکان و نوجوانان را به عهده دارد و به کار تدریس داستاننویسی مشغول است.
جملاتی از کتاب کاش حرفی بزنی
کاش یک روز دلم
باخودش یکدل و یکرنگ شود
تا که اقرار کنم:
گاهگاهی دل من
دوست دارد که برای تو فقط تنگ شود.
میزند شور دلم،
و به دلتنگی من میخندی
خوب بود
قشنگ بود.حس وحالش را دوست داشتم
کتاب خوبی است توصیه می کنم بخریدش
یه کتاب از اشعر خوب برای دلهای تنگی که نمیدونند چطور احساستشون رو برای هم بیان کنند... و فاصله هایی که سکوت ایجاد کرده رو کنار بزنند. ترکیب کلماتی که کمک میکنه قفل زبانمون باز بشه تا دلهامون بهم قفل بشه! البته
فوق العاده زیبا و پر احساس بود
جدا از یه سری شعر هاش از بقیه خوشم اومد
من برای استفاده در پایان نامه م دنبال این کتاب بودم، وقتی اینجا پیداش کردم خیلی خوشحال شدم ممنونم
من فقط از تصویرگری خاش خوشم اومد یعنی عالی بود تصاویرش...
لطفا مشخص کنید برای کدام گروه سنی مناسبه
قشنگ و پر از محتوای مهم :)