کتاب تنها انار خندید محمدکاظم مزینانی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب تنها انار خندید

کتاب تنها انار خندید مجموعه شعر کودک است نوشته محمد کاظم مزینانی مجموعه‌ای از شعرهای لطیف کودکان که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره تنها انار خندید

کتاب تنها انار خندید مجموعه‌ای شعر است با نام‌های کسی در دل گل هاست، گل و گنجشک، پرنده، غنچه، زنبور، گربه ای زیر باران، ستاره های شیرین، تنها انار خندید، کتاب رنگی، سیاه و زرد و قرمز، مثل بهار، من غنچه شدم.

خواندن کتاب تنها انار خندید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به شعر و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

-Dny.͜.
۱۳۹۹/۰۵/۲۲

کسی در دل گل هاست چه خوش بو و چه زیباست! نسیم است و پرنده هم این جا و هم آن جاست و او، سرخی گیلاس و او آبی دریاست همین سرو بلندی که در باغچه ماست همین تکه ی ابری که در آینه پیداست بگو کیست، همان که میان دل

- بیشتر

p.m
۱۳۹۹/۰۳/۲۳

این کتاب عالیه مخصوصا آخرین شعرش واقعا زیباست😍😍

۱۴۰۳/۰۹/۳۰

کتابتان خیلی قشنگ و جالب بود این کتاب را خیلی دوست دارم عالی بود من قول می دم به همه این کتاب را معرفی کنم . 😗😘🤩😍🥰😇😊🙂😚☺❤💯🙎‍♀️👧 من هر هفته این کتاب را می خوانم تا حفظم بشه . عالی بود .

۱۳۹۸/۱۲/۲۴

maryam
۱۴۰۱/۰۸/۰۳

کتاب عالیه، توصیف‌ها، تصویرسازی‌

۱۴۰۰/۰۵/۲۶

وقتی بچه بودم کتابش رو داشتم و عاشق شعرهاش بودم. کتابم رو گم کردم و سالها دنبال این کتاب بودم اما اسمش رو یادم نبود تا اینکه امروز پیداش کردم و خیلی خوشحالم😍

کاربر2470
۱۴۰۳/۱۲/۱۵