کتاب رساله صد فرمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب رساله صد فرمان
«رساله صد فرمان» از مجموعه قاف لبخند، اثر جلال سمیعی (-۱۳۶۱)، روزنامهنگار و طنزپرداز ایرانی است که صد نکته و پند اخلاقی به زبان طنز را دربردارد.
در «مجموعه قاف لبخند» سعی شده تا نمونههای خوبی از جریان طنز کوتاه ادبی و ژورنالیستی ایران تهیه شود. بنای ناشر در تولید و انتشار این آثار، موجز و کوتاه بودن آنها بوده و به همین خاطر در بخش شعر، تک بیت و رباعی و در بخش نثر، فرم کوتاه نویسی مد نظر بودهاست.
در معرفی اثر حاضر میتوان گفت ساله صدفرمان فرزند کتاب صد پند عبید زاکانی، شاعر و نویسندهٔ طنزپرداز فارسیزبان قرن هشتم هجری است و مانند آن کوشیدهاست تا آیینهای برای نمایاندن واقعیتهای تلخ و زشت جامعه به زبانی شیرین باشد.
فرمان چهل و سوم:
زیر تابلوی «حمل با جرثقیل»، درباره بچهدار شدن تصمیم نگیرید.
فرمان چهل و چهارم:
خودتان را قایم کنید تا بیشتر جلوی چشم باشید.
فرمان چهل و پنجم:
اگر امروز با هم آشنا شدهاید، فردا صبح برایش پیامک نزنید: پیشیجون بیدار شو.
فرمان چهل و ششم:
وقتی یکی از جایی صدا میکند یابو، فوراً برنگردید. شاید با شما نباشد.
پشت مدرنیسم علیه فمینیسم
نظریه پشت مدرنیسم (مجموعه مقالات طنز دروبر علوم اجتماعی)میلاد ملاعبدالوهاب
دور دنیا با زیرشلواریعبدالله مقدمی
فیضاً لهناصر فیض
پرتقال در جعبه ابزاراحمد ملکوتیخواه
جالب بود دوستش داشتم. از همون کتابا که زود میخونی تموم میشه ولی گالریت پر از عکس های بریده اس از این کتاب. ارزش یک بار خوندن رو نه !.چند بار خوندن رو داره🍵😃 ..
یکی از قاف های لبخند فوق العاده! 😃😃😃😃 به همه پیشنهاد خوندنشو میدم... وقتتونو زیاد نمی گیره ولی بعضی وقتا در شیرینی همین جملات کوتاه میمونید.... بعد بیت بازی و بی سر و ته،تو کتابای قاف لبخند عالیترینه..... فقط باید بگم اگه عبید زاکانی
جالبه ارزش خوندن در کتابخانه رو داره ، جملات طنز ،کوتاه و پر مفهوم 👌 # پیشنهاد می شود
کتاب رو میشه در زمان کم خوند⏳ کتاب در بردارنده ی جملات طنز بود اما در طنز میشه نکات جدی و مهم رو جا داد!! ولی بنظرم بعضی از جملات این کتاب خیلی سطحی هستن! در کل من خیلی باهاش حال
با بیشتر حرفاش مخالف بودم و مزخرف بود
هیچی ...چندتا عبارت بدرد بخور داشت فقط تقلید از یه کتاب خارجیه ...اسمش تو همین حالتهای صد قانون فلان... دوتا قانون ش یادمه از مارکت گرونفروش محلتون حتما خرید کنید چون یه روزی بهش احتیاج پیدا میکنید جای مهم مرید لباس های
کوتاه مختصر مفید
خیلی مختصر و جالبه برا یکبار خوندن میشه براش وقت گذاشت🥲😊