معرفی و دانلود کتاب پرواز آخر + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب پرواز آخر
off
٪۴۰

کتاب پرواز آخر

یادداشت‌هایی درباره شهید احمد کاظمی

۴.۴(از ۱۰ امتیاز)
نوع کتاب
پدیدآورندگان: 
محمدمهدی بهداروند
انتشارات: 
نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی: 
دفاع مقدس، خاطرات

۱۰,۰۰۰

۴۰٪

قیمت:

۶,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب پرواز آخر

کتاب پرواز آخر نوشته دکتر محمدمهدی بهداروند، یادداشت‌های این نویسنده دربارهٔ شهید احمد کاظمی فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس است.

درباره کتاب پرواز آخر

پرواز آخر مجموعه‌ای از یادداشت‌ها، مصاحبه‌ها، سخنرانی‌ها و خاطرات فرماندهان و مدیران دفاع مقدس درباره شهید احمد کاظمی است.

خواندن کتاب پرواز آخر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این اثر شما را با یکی از دلیرمردان جنگ تحمیلی و قهرمانان ملی آشنا می‌کند پس اگر به خواندن سرگذشت‌نامه شهدای بزرگوار جنگ تحمیلی علاقه دارید، این کتاب را بخوانید.

جملاتی از کتاب پرواز آخر

احمد کاظمی را در جنگ بیشتر به اسم می‌شناختم ولی احساس عجیبی به او داشتم. البته احساس من با عقل امتزاجی داشت که خود حکایت دیگری دارد. اسم او را چندبار در قرارگاه و از زبان فرماندهان می‌شنیدم. دوست داشتم روزی ببینمش ولی نشد. عاقبت روزها، ماه‌ها و عملیات‌ها سپری شدند و جنگ با پذیرش جام زهر به پایان رسید ولی خبری نشد. با فرماندهان زیادی حشرونشر داشتم. چشم من از احمد کاظمی محروم بود؛ علی‌رغم این که احمدهای زیادی را می‌شناختم.

احمد را به نام فرمانده لشکر نجف اشرف وفرماندهی نیروی هوایی و زمینی و اصلاً او را به‌عنوان فرمانده نمی‌شناختم؛ چون فرماندهی شأنی برای او نبود، بلکه این او بود که به فرماندهی شأن می‌داد.

احمد قهرمان ملی نظام جمهوری اسلامی بود که اختصاصی به مجموعه سپاه پاسداران نداشت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرواز آخر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابپرواز آخر
عنوان دیگریادداشت‌هایی درباره شهید احمد کاظمی
موضوعدفاع مقدس، خاطرات
نویسندهمحمدمهدی بهداروند
انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۰۱
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۳.۱۷ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۸۸۵۷۵۳۲
تعداد صفحه‌ها۱۲۰ صفحه
قیمت کتاب۶۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

منمشتعلعشقعلیمچکنم
۱۳۹۸/۰۹/۰۹

رنگ رخساره نشان میدهد از سر درون🌷🌷🌷

۱

بریده‌هایی از کتاب

هنوز روز تشییع احمد در اصفهان و گریه‌های حاج قاسم سلیمانی فراموشم نمی‌شود.
shariaty
۱۵
تردیدی نیست هرکدام از ما هم که اکنون شاهد رفتن دیگرانیم، روزی خواهیم رفت.
shariaty
۱۴
من اعتقاد دارم و به این اعتقادم نیز پایبند و راسخ هستم که هیچ‌کدام از این بچه‌ها در جبهه به شهادت نرسیدند، مگر اینکه خودشان خواستند
shariaty
۶
نزدیک‌تر شد، دستش را گذاشت روی شانه‌ام و گفت: «برادر احمد، من آماده‌ام و هیچ‌کاری ندارم همین دوسه روزه شهید می‌شوم»
shariaty
۴
ما در دوران جنگ چیزهایی یاد گرفته‌ایم که خیلی مهم است. یکی از آن اصول این است که با روشی که دشمن با شما می‌جنگد نجنگید. نکته دیگر اینکه با دشمن مسابقه تسلیحاتی ندهید. اگر بخواهی با قدرت‌ها و قوت‌های دشمن مقابله کنی موفق نمی‌شوی. باید دشمن را خوب بشناسی، توانایی‌ها و ضعف‌هایش را بشناسی، آنگاه از توان خودت استفاده کنی و به ضعف‌های دشمن حمله کنی. اینها گفتنش ساده است ولیکن به کارگیری‌اش مسئله مهمی است.
montazer313
۴
کاظمی از شیوه «فرماندهی در صحنه» پیروی می‌کرد، به گونه‌ای که همیشه خود پیشتر از رزمندگان حرکت می‌کرد.
shariaty
۳
یکی از حکمت‌های شهادت سردار سرلشکر احمد کاظمی و هم‌رزمان وی دمیدن دوباره روحیه شهادت‌طلبی در کالبد جوانان کشور بویژه رزمندگان اسلام بود
shariaty
۲
در «کربلای ۴» پس از دو ساعت از آغاز درگیری، متوجه لورفتن منطقه شدیم
shariaty
۲
شنیدم قرار بوده هواپیما بعد از پیاده‌کردن احمد و هیئت همراهش به کرمانشاه برود و سردار سلیمانی را بیاورد. به چندجا زنگ زدم و التماس کردم قاسم با هواپیما نیاید.
shariaty
۰
ولی دل من برای قاسم سلیمانی و باقر قالیباف بیشتر می‌سوخت. آنها عجیب یار هم بودند. خانه‌های آنها در یک شهرک کنار هم بود و همیشه با هم مشورت می‌کردند و لو برای یک سفر مشهد.
shariaty
۰