کتاب تنهایی دو نفره
نارفته و هرچه رفته را برگشتیم
هر رفته و هر نرفته را برگشتیم
هر هفته تمام روزها را رفتیم
هر روز تمام هفته را برگشتیم
تروما: نگاهی نقادانه به تحولات فرهنگی _ سیاسی ۱۳۸۸-۱۳۹۴ از منظر سینمای اصغر فرهادی
زانیار ابراهیمی
برای بیداری یک تلنگر کافی استسیدمجید حسینی
از دریچه دیگر به زندگی نگاه کن!سیدمجید حسینی
روحت را از خواب بیدار کن!سیدمجید حسینی
دنیای این روزهای منسیدمجید حسینی
《...از علت خلقت جهان پرسیدم لبخند زد و نوشت:چشمانِ تو بود...》 بعضی(معدود) از رباعی ها کاملا دلنشینن، و شما رو وادار به تحسین میکنن...مخاطب از کنار بعضی رباعی ها کاملا بی تفاوت رد میشه....و بعضی رباعی ها هم مفهوم واحدی رو در
الان که دارم این نظر و میذارم مرددم که اصل قضیه رو بگم یا نه؛ ولی بهترین رباعیهای معاصری که خوندم، از همین کتاب بود!!! اصلا باورش سخته😐 نمیدونم شرایط تاثیری در چنین دیدگاهی داشته یا خیر(امیدوارم اینطوری نبوده باشه) ولی با اقتدار،
بنظرم بجز ی تعدادی الباقی اصلا و ب هیچ عنوان جذاب نبود..از نظر معنی گنگ و از همخوانی واژه ها نامناسب و بی سر و ته بود...البته از حق نگذریم واقعا بعضی رباعیاتش فوق العاده بودن....
کتاب چهل ونهم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی به نسبت بقیه کتاب ها، کتاب بهتری بود. ۴ تا بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم برای دوستان و دیگر هیچ
من اصلا قصد خوندن این کتاب رو نداشتم. در حال گشت و گذار در طاقچه بودم که واقعا نفهمیدم چجوری این کتاب رو دیدم و نظرات کاربران رو خوندم تا ببینم چجور کتابیه. وقتی این همه شور و اشتیاق کاربران رو
رباعیهای قشنگی داره؛ حجم کتاب هم کم هست و در مدت زمان کوتاهی میتونید همهی رباعیها رو بخونید.
نظرات دوستان انقدر جامع و زیبا بود که حرفی نمیمونه ،، با وجود نقدهای بحقی که برکتاب وارد هست ولی قطعا ارزش خوندن رو داره و تجربه دلنشینی خواهد بود ،، مرسی از طاقچه 💌🌿
رباعی های شیرین و دلنشینی داشت. شعرها به خاطر سادگی و ملموس بودن توی ذهن ادم میمونن. از ۸۰ درصد شعرها لذت بردم و اون ۲۰ درصد رو یا خوشم نیومده یا نسبت بهشون حسی نداشتم. میتونست یه مقدار قوی تر
تا وقتی دوبیتی های نابِ امثال چناب ابوسعیدِ ابوالخیر هست، این اشعار بنظرم هیچه دربرابر اونا... البته که هرکسی یه سلیقهای داره (: ولی من به شخصه، خوشم نیومد! بهوقت نیمه شب اردیبهشتماه ۱۴۰۱