معرفی و دانلود کتاب آموزش موضوعات مراقبت معنوی: کتاب راهنما برای همه کارکنان نظام ملی سلامت در اسکاتلند + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش موضوعات مراقبت معنوی: کتاب راهنما برای همه کارکنان نظام ملی  سلامت در اسکاتلندsubscriptionAvailable

۲.۰(از ۱ امتیاز)
زهرا غلامی‌حیدرآبادی
categoryدسته‌بندی:
موفقیت و خودیاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش موضوعات مراقبت معنوی: کتاب راهنما برای همه کارکنان نظام ملی سلامت در اسکاتلند

از مقدمه مترجم: معنویت می‌تواند چارچوبی برای تصمیم‌گیری باشد. چارچوبی که درآن تمام مشکلات، اضطراب‌ها،‌ترس‌ها و نیازهای خود را معنا بخشیم و با آن رویکرد به مسئله نگاه کنیم. در این چارچوب همه انسان‌ها به صرف انسان بودن، حق اشتباه دارند، چون کامل نیستند و نیز به‌اندازه‌ای قوی نیستند که بتوانند خود را در جهت مطلوب تغییر دهند و تنها خداوند است که از هر نظر توانمند و قوی و آگاه به سود و زیان بشر است. در بیانی دیگر معنویت پدیده و تجربه‌ای عمیق است که ارتباط بشر با خود، خدا، انسان‌ها و طبیعت را به گونه‌ای عمیق و معنایی در بر می‌گیرد، چیزی که در همۀ آموزه‌ها و جوهره همه ادیان الهی به خوبی احساس می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش موضوعات مراقبت معنوی: کتاب راهنما برای همه کارکنان نظام ملی سلامت در اسکاتلند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش موضوعات مراقبت معنوی: کتاب راهنما برای همه کارکنان نظام ملی سلامت در اسکاتلند
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهزهرا غلامی‌حیدرآبادی
انتشاراتانتشارات آوای نور
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۹/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تو؛ چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (کتاب نهم)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (کتاب نهم)
آموزش خانوادهتصویر جلد کتاب آموزش خانواده
ابوالفضل بختیاری
چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟
احمد علامه فلسفی
تو؛ چقدر از سیستم ایمنی بدنت می‌دانی؟ (کتاب هشتم)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر از سیستم ایمنی بدنت می‌دانی؟ (کتاب هشتم)
اسرار موفقیتتصویر جلد کتاب اسرار موفقیت
احمد علامه فلسفی
تو؛ از اندام‌های حسی‌ات چه می‌دانی؟ (کتاب هفتم)تصویر جلد کتاب تو؛ از اندام‌های حسی‌ات چه می‌دانی؟ (کتاب هفتم)
روان‌شناسی کلام در ادبیات گفتاریتصویر جلد کتاب روان‌شناسی کلام در ادبیات گفتاری
علی اکبر حسن زاده
قامُوس الفلاسفه (اندوخته‌های فلسفی)تصویر جلد کتاب قامُوس الفلاسفه (اندوخته‌های فلسفی)
حیدر شجاعی
ترجمه و شرح جواهر الکلام؛ دیات ۱تصویر جلد کتاب ترجمه و شرح جواهر الکلام؛ دیات ۱
ترجمه و شرح جواهر الکلام؛ دیات ۲تصویر جلد کتاب ترجمه و شرح جواهر الکلام؛ دیات ۲
شیر علمتصویر جلد کتاب شیر علم
شهریار زمانی
تو؛ یک راهنمای شخصی برای رژیم غذایی (کتاب یازدهم)تصویر جلد کتاب تو؛ یک راهنمای شخصی برای رژیم غذایی (کتاب یازدهم)
مایکل اف رویزن
راهنمای طب: نگاهی‌ دوباره‌ به‌ علت‌ بیماری‌ها، اصول‌ درمان‌ و حفظ‌ سلامتی‌تصویر جلد کتاب راهنمای طب: نگاهی‌ دوباره‌ به‌ علت‌ بیماری‌ها، اصول‌ درمان‌ و حفظ‌ سلامتی‌
ماجد اخوت
تو؛ آیا به سیستم گوارشت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب ششم)تصویر جلد کتاب تو؛ آیا به سیستم گوارشت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب ششم)
خدا هر روز در کنار من استتصویر جلد کتاب خدا هر روز در کنار من است
نفیسه معتکف