معرفی و دانلود کتاب دنیای دختران + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دنیای دختران

گابی شوستر در کتاب «دنیای دختران» هر آنچه دخترهای در آستانه رشد و ورود به اجتماع باید بدانند را به آنها می‌گوید. مسایل و بحران‌های عبور از نوجوانی به جوانی، آگاهی‌هایی درباره رفتارهای مناسب. درباره خجالت‌ها و کمرویی‌هایی که اوایل جوانی ممکن است داشته باشند و خیلی از مشکلات دیگری که هر دختر جوان ممکن است با آنها روبه‌رو باشد در این کتاب راه‌ حلی دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دنیای دختران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دنیای دختران
تعداد صفحه‌ها:۱۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۸۷۰۰۰ تومان

Ava
۱۳۹۹/۰۳/۲۴

کتابی مناسب برای دختران نوجوان مناسب برای دوره بلوغ برای مشکلاتی که ممکنه در مرحله بلوغ باهاشون روبه رو شی راهکار و راه حل پیشنهاد می کنه توضیحاتی جامع وکاملی هم در مورد این دوره از زندگی میده

~Oko(:

۱۴۰۲/۰۶/۱۱

کتاب واقعا خوبی بود. من از خوندش لذت بردم برای کسایی که نوجوان هستن خیلی خوبه

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۹/۰۳

مجموعه ای مناسب و سرشار از اطلاعات آگاهی بخش برای تمام دخترانی که دوران کودکی را پشت سر گذاشته و هم اکنون وارد مرحله جدیدی از زندگی خود شده اند، دوره ای بسیار متفاوت که انسان را دستخوش تغییراتی فراوان...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

فاطمه
کسی که دنبال دوست بدون عیب می‌گردد، بدون دوست باقی می‌ماند.
Havin
«همهٔ آنچه را که انسان با عشق نگاه کند، زیبایی است.»