معرفی و دانلود کتاب جناب خط‌شکن؛ زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جناب خط‌شکن؛ زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی

نوع کتاببدون نظر
معصومه قیطاسی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جناب خط‌شکن؛ زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی

«جناب خط شکن» کتاب ششم از مجموعه افلاکیان البرز و زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی است که معصومه قیطاسی آن را جمع آوری کرده و به رشته تحریر درآورده است. «بدنم بو گرفته، یک بوی خاص. سبک‌تر هم شده. مورچه‌ها دیگر همنشین شبانه روزی‌ام شده‌اند. می‌روند و می‌آیند. حشرات دیگری هم هستند که مورچه‌ها را همراهی می‌کنند. انگار غنیمت بزرگی گیرشان آمده. پرتلاش تقسیم غنائم یا آذوقه می‌کنند. هر کسی هم به وظیفه خود آشناست. کاش می‌شد با هم گپ بزنیم. مورچه‌ها باید هم‌صحبت‌های خوبی باشند؛ چون بیشتر با انسان‌ها خو گرفته‌اند. آرام و در سکوت مشغول کارند و مراقب آذوقه‌های‌شان. این گودال باید دور و بر جزیره باشد. دیگر فشاری حس نمی‌کنم. سفیدی چشم جوان غواص دیگر نگاهم نمی‌کند. از جناب‌جان سیدقمر رفته رفته استخوان سفید تو لباس خاکی می‌ماند و بس. ساکنان این گودال سرنوشت یکسانی دارند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جناب خط‌شکن؛ زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جناب خط‌شکن؛ زندگی‌نامه داستانی شهید سیدجلیل میرورکی
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳.۷۹ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۳۵۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۴۹۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.