کتاب ترک سیگار به آسانترین روش (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب ترک سیگار به آسانترین روش (خلاصه کتاب)
دنبال روشی برای ترک سیگار هستید که دائمی و آسان باشد؟ در این میکروکتاب میخواهیم شما را با روشی آشنا کنیم که افراد مشهوری مانند دیوید کامرون (نخست وزیر اسبق انگلستان)، پینک (خواننده)، ریچارد برانسون (بنیانگذار گروه ویرجین) و ۳۰ میلیون نفر دیگر به واسطه آن توانستند به آسانی، سیگار را کنار بگذارند. در این کتاب نمیخواهیم از مضرات سیگار بگوییم، چون با آن آشنا هستیم بنابراین مستقیم میرویم سراغ آسانترین روش ترک سیگار جهان. آلن کار، در حال حاضر صاحب یکی از بزرگترین مراکز ترک سیگار در دنیاست. او در ۳۰ سال در روز حدود ۱۰۰ نخ سیگار میکشید. اما یک روز در ۴۸ سالگی تصمیم میگیرد که خود را از سیگار جدا کند و در این مسیر، به آسانترین روش ترک سیگار میرسد. او و سازمانش که به نام «آسانترین روش» شناخته میشود تا به حال به بیش از ۳۰ میلیون انسان کمک کردند تا خود را از بند سیگار، الکل و وزن زیاد نجات بدهند.
یکی از نکات مهم کتاب اینه که دو هیولا مانع ترک سیگار هستند: وابستگی به نیکوتین: که این وابستگی 5 الی 20 روز طول میکشه (بسته به میزان و مدت مصرف) و احساس بدی به تارک السیگار! میده. دومین هیولا که از
من یازده سال سیگاری بودم. روزی یه پاکت و بیشتر. این کتاب گویی که منو از خاب بیدار کرد. الان 18 ماهه که سیگار نکشیدم و ازش بیزارم
سلام دوستان من کتاب اصلی رو کامل مطالعه کردم، خود مرحوم آلن کار میگه بعد از اتمام کتاب و ترک سیگار هر از گاهی کتاب رو مطالعه کنید جهت یادآوری. به نظرم این نسخه ی بسیار خلاصه شده، بیشتر جهت یادآوری پس
اگه فکر میکنی نمیشه!بخونِش
خب ؛دوستی که به هر دلیلی داری سیگار میکشی /تا خودت نخوای هیچ راه و روشی جواب نمیده/و هر خواستنی بهای داره☺️
توی کتاب دائم تأکید بر این موضوع داره که با تکیه بر قدرت اراده نمیشه سیگار رو ترک کرد اما در حقیقت خود نویسنده با روشی که توضیح داده قدرت اراده رو برای ترک سیگار طلب میکنه. ضمن این که نیکوتین
من کتاب کامل قبلا خونده بودم و امروز این میکرو کتاب خوندم برعکس نظر بعضی از دوستان که گفته بودن کتاب خیلی خلاصه شده به نظرم هیچ نکته مهمی از قلم نیفتاده بود و از خوندن این میکرو کتاب واقعا
دوستان این کتابرو حتما بخوانید اونایم که سیگار نمیکشن این کتابرو یبار بخونن ..بعد میفهمن چرا گفتم بخوانند این کتاب فقط ترک سیگار نیس این کتاب زندگیرو دارع بهت یاد میده من الان سیگار میکشم ولی این کتاب خیلی چیزارو
اگه نیاز به یادآوری مطالب کتاب اصلی دارید، این کتاب را می توان خلاصه در نظر گرفت.
به نظرم خیلی خلاصس ولی میتونه الهام بخش باشه