معرفی و دانلود کتاب سگ خوب قصه ما pdf + خلاصه رایگان

۴.۸ امتیاز(از ۱۳ رأی)
محمدرضا سرشار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سگ خوب قصه ما

محمدرضا سرشار(- ۱۳۳۲)، مشهور به رضا رهگذر، نویسنده گوینده برنامه رادیویی « قصه ظهر جمعه» است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «گوشه یک خرابه، جنوب یک شهرِ بزرگ، سگی زندگی می‌کرد. یک ماده‌سگ؛ که نه خیلی پیر بود، نه چندان جوان. زندگی‌اش که زندگی نبود. نفسی می‌کشید؛ دلش را خوش می‌کرد که زنده است. اسم به خصوصی نداشت. چون ولگرد بود و صاحبی نداشت که اسم رویش بگذارد. سگ قشنگی نبود. پوست خاکستری‌رنگی داشت، با چند تا لکّه بزرگِ سیاه. لاغر و مردنی بود؛ آن قدر که می‌شد از روی پوست، دنده‌‌هایش را شمرد. از روزی که خودش را شناخته بود، زندگی‌اش همان طور ملال‌آور و یکنواخت می‌گذشت».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سگ خوب قصه ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسگ خوب قصه ما

aylinram
۱۳۹۹/۰۱/۰۸

عالی بود به بقیه هم میگم که برند بخونند

۱۳۹۹/۰۱/۲۱

خیلی عالیه واقعا داستانش برای من خیلی جذاب بود 💖 همه سن ها میتوانن این داستان بخونن 💝

نصر
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

خیلی خوب بود توصیه میکنم به که بخونم محتوای خیلی جذابی دارد

نورانا
۱۴۰۳/۰۷/۰۱

داستانی از سگ‌ها. اما چراغ راه انسان‌ها.

سمیرا آق ساقلو
۱۴۰۱/۰۱/۱۵