معرفی و دانلود کتاب دانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی pdf + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
جورج سیمنز، حسین اسکندری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی

«دانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی» کتابی نوشته جورج سیمنز درباره نظریه‌ ارتباط‌گرایی در رابطه با بحث یادگیری است. هدف این کتاب به چالش کسیدن مفهوم دانش است این اثر در پی به دست دادن تعریفی از دانش نیست بلکه می‌خواهد راهی پدیدآورد برای دیدن گرایش‌هایی که امروزه در جهان به وجود می‌آیند به خاطر تغییراتی که در زمینه و ویژگی‌های دانش رخ داده است، تعاریف سنتی دیگر جوابگو نخواهند بود؛ زبان معنای متفاوتی برای افراد مختلف ارائه می‌کند معنایی که از تعریفی واحد پدید می‌آید، نمی‌تواند نماینده کل دانش باشد. پس باید ان را به صورت چندبعدی و با در نظر گرفتن مقتضیات امروز بشر تعریف کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی
فرمت کتابPDF

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۲۵

عالی و بی نظیره

درس‌کاوی؛ ایده‌ای تازه برای پژوهش در فرآیند آموزش و یادگیریتصویر جلد کتاب درس‌کاوی؛ ایده‌ای تازه برای پژوهش در فرآیند آموزش و یادگیری
محمدرضا سرکارآرانی
راهنمای کاربردی نگارش واحد یادگیریتصویر جلد کتاب راهنمای کاربردی نگارش واحد یادگیری
گرنت ویگنز
الگوی تدوین برنامه درسی با رویکرد فطرت گرایی توحیدیتصویر جلد کتاب الگوی تدوین برنامه درسی با رویکرد فطرت گرایی توحیدی
حسن ملکی
راهنمای آسان تحلیل عاملیتصویر جلد کتاب راهنمای آسان تحلیل عاملی
پل کلاین
گام به گام دروس نهم؛ کار و فناوریتصویر جلد کتاب گام به گام دروس نهم؛ کار و فناوری
عاطفه جعفری سیاوشانی
نگاهی نو به فلسفه تعلیم و تربیتتصویر جلد کتاب نگاهی نو به فلسفه تعلیم و تربیت
مرجان بهزادفر
درس‌های فنلاندیتصویر جلد کتاب درس‌های فنلاندی
پاسی سالبرگ
روش های پژوهش کیفی در برنامه ریزی توسعهتصویر جلد کتاب روش های پژوهش کیفی در برنامه ریزی توسعه
محمدحسین شریف‌زادگان
مبانی نگارش علمیتصویر جلد کتاب مبانی نگارش علمی
حمید محسنی
راهنمای اجرا و تفسیر آزمون اندریافت موضوع به زبان سادهتصویر جلد کتاب راهنمای اجرا و تفسیر آزمون اندریافت موضوع به زبان ساده
حکیم سحاقی
هنر و خلاقیت در رجیو امیلیاتصویر جلد کتاب هنر و خلاقیت در رجیو امیلیا
وئا وکی
نامرئی هاتصویر جلد کتاب نامرئی ها
پریسا هاشمی طاهری
برنامه‌ی درسی پنهانتصویر جلد کتاب برنامه‌ی درسی پنهان
مجتبی دهدار
پایه‌های فرهنگی یادگیری در شرق و غربتصویر جلد کتاب پایه‌های فرهنگی یادگیری در شرق و غرب
جین لی
مبانی نظری محیط های یادگیریتصویر جلد کتاب مبانی نظری محیط های یادگیری
دیوید جاناسن
مقدمه ای بر فلسفه روان شناسیتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر فلسفه روان شناسی
دانیل ای. وایسکاف
مباحثی در جامعه‌شناسی آموزش و پرورشتصویر جلد کتاب مباحثی در جامعه‌شناسی آموزش و پرورش
بابک شمشیری