معرفی کتاب کسب و کار ضد گلوله
کسبوکار ضدگلوله از سری کتابهای «زندگی و کسبوکار موفق برای همه» و نوشته اندرو گریفیتس است.
گرداندن هرنوع کسبوکار، دشواریهای خاص خودش را دارد.
کتاب «کسبوکار ضدگلوله»، برای کمک به صاحبان کسبوکار نوشته شده است تا بتوانند قدمهای صحیح بردارند و برای حفظ یا حتی نجات کسبوکارشان هرآنچه از دستشان برمیآید را انجام دهند. هیچ صنعتی وجود ندارد که از این مقوله بینیاز باشد، همه نیاز داریم بدانیم که چهطور میتوان یک کسبوکار را ضدگلوله نمود.
گریفیتس در این کتاب ضمن بیان تجربیات در زمینه موفقیت در کسب و کار، توصیههایی درباره موفقیت در کار به شما میکند:
«هدف من این است که یک سری اطلاعات مورد نیاز به شما ارائه دهم تا به کمک آنها بتوانید در کوتاهترین فرصت، تصمیمهای درست بگیرید. شما میتوانید هر مطلبی را به صورت آنلاین جستجو کنید یا در سایر کتابهای موجود، اطلاعات خاص مربوط به کار مورد نظرتان را پیدا کنید. با سهیم کردن شما در تجربیات و مشاهدات شخصیام، امیدوارم بتوانم شما را به نحوی تجهیز کنم تا در ضدگلوله کردن کسبوکارتان، یاریتان دهم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کسب و کار ضد گلوله و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | کسب و کار ضد گلوله |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۲۶ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۱۴۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۱۹۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه زندگی و کسب و کار موفق برای همه، مجموعه مدیران خلاق |
استراتژی هوشمندی کسب و کار؛ راهنمای کاربردی برای دستیابی به تعالی در هوشمندی کسب و کار![]()
جان بویر
متقاعدسازیجمال قمری