معرفی و دانلود کتاب تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها)
off
٪۷۰

کتاب تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها)

۳.۱(از ۹ امتیاز)
فرشاد نجفی‌پور

معرفی کتاب تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها)

کمتر کسی هست که خوابی دیده باشد و نخواهد که معنی آن را بداند. ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم. خواب یک ظاهر دارد ـ قصه‌ای که از خواب یادمان مانده است ـ و یک محتوا ـ معنای پنهان. ظاهر خواب گیج‌کننده و گمراه‌کننده است، مگر تفسیر خواب بلد باشیم. نمادها فراگیر نیستند، ولی بی‌ربط هم نیستند. رؤیاها به شکل اجمالی نشان‌دهنده‌ی عقده‌های روحی و گره‌های روانی هر فرد و چگونگی مواجه‌ی ناخودآگاه با مشکلات‌اند، عقده‌ها نقاط تاریک روان هر فردند. رؤیا تصاویری مبهم از احساسات ایجاد می‌کند که درک عقده و نمادهای خودآگاه آن را آسان‌تر می‌کند. وقتی عقده‌ها پنهان و ناپیدا باشند از پشت به ما هجوم می‌آورند و ما را به دام می‌اندازند. افراد و شرایطی که در رؤیای ما ظاهر می‌شوند، انرژی‌های فردی، مشکلات و هیجاناتی هستند که ما با آن‌ها زندگی می‌کنیم. پرداختن به رؤیاها به ما اجازه می‌دهد که بازی خلاقی را با روان خود انجام دهیم. هر فرد استاد و هنرپیشه‌ای درونی دارد که تجارب وی را در چهارچوب قرار می‌دهد و ابعاد فردی زندگی را در قالب کهن‌الگوها تحلیل می‌کند... کتاب «تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها)» نوشته فرشاد نجفی‌پور است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تعبیر خواب (روان‌شناسی تفسیر رویاها)
موضوع:روان‌شناسی عمومی
نویسنده:فرشاد نجفی‌پور
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۰/۱۱/۱۵
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۲.۲۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۲۰ صفحه
قیمت کتاب:۵۹۳۷۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

Mina
رویا فرایندی شناختی است. رویا یک اندیشه یا رشته‌ای از افکار است که حین خواب جلوه می‌کند و مضمون رویا بازنمایی بصری از ادراکات فردی است. به‌عنوان مثال، وقتی در رویا می‌بینید که مورد حمله و هجوم دوستان خود قرار گرفته‌اید، تفسیر آن می‌تواند ترس شما از برقراری دوستی با دیگران باشد.
Mina
از یک منظر، خواب تلاش نهاد برای ارضای تمایلاتش است، به‌خصوص آن‌هایی که در بیداری برآورده نمی‌شود. اغلب خواسته‌های نهاد با مخالفت اَبَرمن مواجه می‌شود و نهاد مجبور است آن‌ها را در لوای نمادها پنهان کند. برای همین خواب یک ظاهر دارد ـ قصه‌ای که از خواب یادمان مانده است ـ و یک محتوا ـ معنای پنهان. ظاهر خواب گیج‌کننده و گمراه‌کننده است، مگر تفسیر خواب بلد باشیم.
Mina
خواب انعکاس خاطرات، ترس‌ها، امیدها و تمایلات است.
Mina
رویاها به شکل اجمالی نشان‌دهندهٔ عقده‌های روحی و گره‌های روانی هر فرد و چگونگی مواجههٔ ناخودآگاه با مشکلات هستند، عقده‌ها نقاط تاریک روان هر فرد هستند. رویا تصاویری مبهم از احساسات ایجاد می‌کند که درک عقده و نمادهای خودآگاه آن را آسان‌تر می‌کند. وقتی عقده‌ها پنهان و ناپیدا باشند از پشت به ما هجوم می‌آورند و ما را به دام می‌اندازند. افراد و شرایطی که در رویای ما ظاهر می‌شوند، انرژی‌های فردی، مشکلات و هیجاناتی هستند که ما با آن‌ها زندگی می‌کنیم.
Mina
رویاها به‌طور کلی خودمحور (حدود ۹۰%) هستند و فقط مربوط به خودمان می‌شوند. درواقع: اگر ازخود بپرسیم این رویا دربارهٔ کدام قسمت از زندگی من است، زودتر به نتیجه می‌رسیم. همیشه اول فرض کنید که رویا درمورد خودتان است. وقتی موضوع رویا را درآوردید، آن را در زندگی خودتان جا بدهید و بررسی‌اش کنید. اگر در جای درست قرارش بدهید، خودتان حس می‌کنید و به احتمال زیاد می‌گویید: «خودش است!».
Mina
یادتان باشد که دیگران در خواب به‌طور حتم خودشان نیستند. ممکن است کسی که در رویا می‌بینیم، خودمان باشیم.
Mina
فروید معتقد بود که کابوس نتیجهٔ تنش میان فراخود و نهاد است. به عقیدهٔ وی، ترس‌ها، آرزوها و احساساتی که از آن‌ها بی‌اطلاع هستیم، در رویاها تجلی می‌یابند اما به‌صورت رمزگذاری‌شده و غیرمستقیم. ذهن ناهشیار از زبان شفاهی استفاده نمی‌کند و از طریق نمادها با ما ارتباط برقرار می‌کند. برخی نمادها جهانی‌اند و برخی جنبهٔ کاملاً شخصی دارند.
Mina
رویاها به ما کمک می‌کنند تا برای مسایلی که درگیر آن‌ها هستیم راه‌حل بیابیم، به‌خصوص مشکلات روانی.
Mina
خواب‌ها کلید شناخت روح آدمی هستند. در خواب مقاومت برداشته می‌شود. بنابراین شخص در خواب به خودش نزدیک‌تر است تا در بیداری. ما در خواب آزادانه‌تر نشان می‌دهیم که چه هستیم و چه می‌خواهیم. درواقع خواب‌های ما تلاشی هستند برای حل تضادهایمان. ما در بیداری نمی‌توانیم بسیاری از احساسات خود را شفاف ببینیم، چون غرورمان ـ صفات و شایستگی‌هایی که شخص تصور می‌کند دارد اما درواقع فاقد آن است ـ با آن احساسات مخالفت می‌کند و در نتیجه آن‌ها بازداری و پنهان می‌شوند.