کتاب بزرگترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار
معرفی کتاب بزرگترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار
«بزرگ ترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار» کتابی در زمینه موفقیت و خودیاری نوشته فرهاد مدرس است.
این اثر درباره نکاتی است که با فراگیری و به کاربستن آنها میتوانید شادی و آرامش بیشتری به خود و اطرافیانتان هدیه دهید.
فرهاد مدرس در این کتاب درباره اصول شاد زیستن مانند آگاهی، هوشیاری، عشق و دوستی، شجاعت، مسئولیتپذیری و نگرشهایی که با رسیدن به آنها میتوانید همواره شاد و آرام زندگی کنید سخن میگوید:
«همهٔ ما دارای واقعیتهایی برای خودمان هستیم و براساس آنها زندگی میکنیم. به عنوان مثال باورها و نگرشهای خاصی راجع به خودمان داریم. این باورها به ما میگویند چه کارهایی را میتوانیم انجام دهیم و چه کارهایی را نمیتوانیم انجام دهیم. باورها و نگرشهای خاصی نسبتبه زندگی زناشویی و رفتار زن و شوهر با هم داریم. این نگرشها به ما میگویند چه رفتاری با طرف مقابل داشته باشیم و انتظاراتی خاص را نیز از طرف مقابل برای ما ایجاد مینمایند.
باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چگونه فرزند خود را تربیت کنیم و او را تشویق به انجام چه کارهایی بنماییم و از چه کارهایی بر حذر داریم.
باورها و نگرشهای مشخصی داریم که به ما میگویند چگونه کسبوکار خود را اداره کنیم و با کارمندان، مدیران و مراجعین چه رفتاری پیش بگیریم.
باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چه کسانی را بهعنوان دوستانمان انتخاب کنیم و از چه کسانی دوری کنیم.
باورها و نگرشهایی داریم که به ما میگویند در چه شرایطی آرامش را تجربه کنیم. باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چه زمانی خشمگین شویم، چه زمانی استرس داشته باشیم، در چه شرایطی خوشحال باشیم یا غمگین شویم و...»
رویای کتی
دانستنی های ضروری در مراقبت از سالمندانروح انگیز علیرضایی شهرکی
گردشگری موسیقیبهنام افتخاریان
رز+اختراع×فندکزهرا شاهی
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
مجموعه داستان های برگزیده کرونا و زندگی صلح آمیز در سده بیست و یکمجواد رنجبر درخشیلر
ابعاد تربیتی کودک در اسلاممرضیه فاضلی سگوند
دختری که اسمش را به کسی نمیگفتمحمدرضا یوسفی