کتاب قدرت یک ساعت (خلاصه کتاب)
نویسنده:دیو لاخانی
گردآورنده:گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
انتشارات:سبکتو
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قدرت یک ساعت (خلاصه کتاب)
وقت طلاست. احتمالا زیاد این جمله را شنیده باشید اما چقدر در زندگی و کسبوکارتان آن را اجرا میکنید؟ در میکروکتاب «قدرت یک ساعت» از قدرتی که در پس هر ساعت از زندگی شماست صحبت میشود و نویسنده برای یک ساعت از روز، برنامهای به شما میدهد که بتوانید بیشترین بهرهوری را داشته باشید و در مسیر با یک برنامه ۱۸ هفتهای پیش بروید. فقط یک ساعت از هر هفته را به برنامهریزیهایی که نویسنده آن را مشخص کرده اختصاص بدهید تا نتایج شگفتانگیز آن را در پایان هفته هجدهم ببنید. فرقی ندارد که میخواهید زندگی شخصیتان را متحول کنید یا رویه تازهای به کسبوکارتان بدهید، فقط هفتهای یک ساعت به آن اختصاص دهید.
دیو لاخانی مدیر و موسس بولد اپروچ و نویسنده کتاب به شما میگوید که چطور یک استراتژی درست برای کسبوکارتان بسازید، چطور فروش را به سازمانتان برگردانید و چطور یک زندگی شخصی موفق برای خودتان بسازید. او جادوگر نیست فقط میداند که شما قدرتهای زیادی دارید و با استفاده از قدرتهای اطرافتان میتوانید به خواستههای بزرگتان برسید.
روانشناسی فروش (خلاصه کتاب)
برایان تریسی
دوباره فکر کن (خلاصه کتاب)آدام گرانت
رویاهایت را به واقعیت تبدیل کن (خلاصه کتاب)یووال طبیب
حس ششم (خلاصه کتاب)لورا دی
سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)کیم وو چونگ
اول باید اینو یادآوری کنم که این یک خلاصه از کتابه. من ازش خوشم نیومد. شاید چون کتاب این مدلی زیاد خوندم چیز تازه ای برام نداشت. کتاب درمورد مراحلیه که توصیه میشه برای شروع یک فعالیت طی کنید. اینکه چطور
معرفی کتاب رو خوندم و دقیقا مشکل که من دارم رو مطرح کرده.بنظرم جالب اومد