کتاب من همیشه تو بودم
خواندن نظراتمعرفی کتاب من همیشه تو بودم
«من همیشه تو بودم» رمانی از نویسنده معاصر، قاسم امیری است.
دختربجهای که در خانواده مذهبی با پدری تعزیهخوان و در روستایی محروم به دنیا آمده در پنج سالگی برای پرستاری از برادرزاده تازه متولد شدهاش از خانه و آغوش مادر دور میشود:
«هنوز هم نفهمیدهام که چرا قرعهٔ نگهداری از «مهدی»، نوزاد برادرم، به نام این «عروسک بابا» افتاده بود. بعدها فهمیدم که در همان روز جدایی من از خانواده، آرزوی تمام خواهرها و برادرهایم این بوده که جای من باشند و از آنهمه ناکامی و نداری و سختی، نجات پیدا کنند. اما خدا میداند که من، حاضر نبودم آغوش مادرم و آن دستهای زمخت پدرم را با هیچ نعمت و راحتی دیگری عوض کنم.
اولین شب اقامت من در «نمین»، در خانهٔ برادرم، همراه بود با ناز و نوازش همسر برادرم و البته تمرین عوض کردن لباس نوزادشان.
اما شام گرم و خوشمزهٔ آنشب هم نتوانست جلوی بغضم را بگیرد. اشکهای گاه و بیگاه دلتنگی، از گوشهٔ چشمم به روی گونههای گلانداخته از سرمایم سُر میخورد.»
شکیل (جلد دوم)
نازیتا عطرفروش
تانیا به جشن لباس های خاص می رودکانیکا جی
مغز مبتلا به اختلال وسواس فکری - عملی (OCD) خود را از نو سیم کشی کنیدکاترین پیتمن
نظام اقتصادی اسلام (انگلیسی)محمدجواد توکلی
استیصالنسترن اکبریان
بی همانریحانه رسولزاده
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۰,۹۷۰۷۰%
افتضاح بود من سعی میکنم از هر کتابی ی نکته مثبت پیدا کنم ولی این کتاب افتضاح بودددددددد
نمیدونم واقعا در سلیقه من نبود ...ولی خب اینکه درمورد آدمهایی حرف میزد که برای ایران و ایرانی رفتن از نویسنده تشکر میکنم ولی یه جوری بود که نمیتونم بگمم!!