کتاب سوشیانس
خواندن نظراتمعرفی کتاب سوشیانس
سوشیانس نام قهرمان داستانی اسطورهای با مضامین فلسفی است که شروین وکیلی نوشته است. نویسنده، دارنده مدرک دکتری رشته جامعهشناسی است و دانش دقیق خویش در زمینه اسطورهشناسی ایرانی را برای دخل و تصرفهایی زیربنایی در محتوای این اسطورهها و درآمیختن عناصر آشنا و کهن آن به کار گرفته است. مضمون اصلی داستان، چنان که از نام کتاب برمیآید، ماجرای ظهور نجاتبخشِ آخرالزمانی است که قرار است نبرد نهایی نیکی و بدی را آغاز کند و به چیرگی نیروهای ظلمت بر جهان پایان دهد. برخلاف شکل مرسومِ روایت داستان ناجی که معمولا نیمهکاره رها میشود و به بشارتِ ظهور وی محدود میشود، نویسنده این جسارت را داشته تا افسانه نجاتبخش را به پایان برساند و برداشت شخصی خویش از قیامت را برای مخاطبان خویش بازنمایی کند.
نفرین صندلی
روانشناسی خود انگارهشروین وکیلی
نظریهی قدرتشروین وکیلی
نظریهی منشهاشروین وکیلی
ذهنیت ضد سرمایهداری لودویگ فون میزس
نویسنده با قلم قوی خود به زیبایی اسطورهای ایران را با نثری روان معرفی کردند ،زیبا بود.
نسخه چاپی این کتابو خوندم. میشه گفت نام بیشتر اسطوره های شناخته شده ایران در این کتاب اومده با همون خصوصیات و سرگذشتی کمی متفاوت. کتاب زیباییه پیشنهاد میکنم بخونید
عالیه
خیلی جالب بود و داستان قوی داشت
یکی از جذاب ترین رمان هایی که تا به حال خوندم . عالی برای آشنایی با اساطیر ایرانی ...
فوق العاده