معرفی و دانلود کتاب نان و آفتاب + خلاصه رایگان

کتاب نان و آفتاب

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نان و آفتاب

«نان و آفتاب» مجموعه‌ای از داستان های کوتاه برگزیده هفتمین جایزهٔ امیرحسین فردی به کوشش خسرو باباخانی و رقیه سادات صفوی است. بخشی از داستان «ته‌دیگ» نوشته عبدالعلی اثنی‌عشری را می‌خوانید: «خبر بین دوحرفه‌ای رد و بدل می‌شد و درست بالای سرمن که در جوی آب کنار خیابان نشسته بودم و چیزی را از میان گل‌ولای و لجن جوی بیرون می‌کشیدم که حدس می‌زدم فلوتی فلزی است. یا آن دو نفر واقعاً از وجود من بی‌اطلاع بودند یا گمان نمی‌کردند پسربچهٔ ده یازده ساله‌ای که در این جمعه گرم تابستان این‌گونه لجن جوی را می‌کاود می‌تواند رقیبی برایشان باشد، قرار دیدارشان را در زیر درختی کنارحوض گذاشتند و یکنفرشان تأکید کرد که یک ساعت به ظهر مانده درب را می‌بندند و زودتر باید برای داخل شدن آنجا باشند و قبل از جداشدن از یکدیگر آدرس را بازگو کرد. انتهای خیابان ادیب، اواسط کوچهٔ رختشوی‌خانه.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نان و آفتاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنان و آفتاب
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهخسرو باباخانی، رقیه سادات صفوی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۰/۱۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.