معرفی و دانلود کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)subscriptionAvailable

۲.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
دنیل گریپو، برزو سریزدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)

«جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش» جلد بیست و ششم از مجموعه مهارت‌های زندگی صابرین است که به کودکان اصول بازی و ورزش عادلانه و جوانمردانه را می‌آموزد. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهدنیل گریپو
مترجمبرزو سریزدی
انتشاراتانتشارات صابرین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۰/۱۸
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارت‌های زندگی جلد هشتم)
مایکلین ماندی
وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم)
امیلی منندز آپونته
بچه‌ها! بیاین با هم بازی کنیم! جلد ۲
کریستین شواب
با یه‌ ایده چی کار می کنی؟
کوبی یامادا
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکت
کارول آن مارو
آموزش مهارت‌های اجتماعی به کودکان
جان لینگ
خدا دوست من است
لیزا او. انگلهارت
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
همان ستاره‌ای باش که هستی
سوزان هی‌بور اوکیف
نوزاد جدید در راه است
امیلی منندز آپونته
پا برای لگد زدن نیست
الیزابت وردیک
کلاس قصه‌ خوانی خانم بروکس (من اصلا کتاب دوست ندارم!)
باربارا باتنر
سلام به دی