نویسنده:جی. اس. جکسون
انتشارات:انتشارات صابرین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خجالتیبودن بد نیست؛ چگونه کمرویی را به نقطهی قوت تبدیل کنیم (مهارتهای زندگی جلد هجدهم)
«خجالتی بودن بد نیست» یکی از کتابهای مجموعه مهارتهای زندگی صابرین است که با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب به کودکان میآموزد، چگونه کمرویی را در خود از بین ببرند و آن را به نقطه قوت تبدیل کنند.
مجموعه مصور مهارتهای زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعهای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روانشناسانه است که کتابهای آن اطلاعات مفیدی درباره مهارتهای کاربردی روزانه، مهارتهای فردی، مهارتهای اجتماعی و رفتاری به کودکان میآموزند.
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب به کودک یاد میده چگونه با خجالتش کنار بیاد و تا حد امکان زندگی سالم و راحتی رو به وجود بیاره
کتاب خوبی بود، متن روانی داشت به نظر من برای رده سنی ب و ج خیلی مناسب هست. روش هایی برای چگونگی کم کردن خجالت گفته،مخصوصا در مدرسه.
بسیار مفید و آموزنده.بهتون پیشنهاد خوندنش رو میدم که ضرر نمیکنین