معرفی و دانلود کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)subscriptionAvailable

۴.۵(از ۱۳ امتیاز)
جی. اس. جکسون، برزو سریزدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)

«خجالتی بودن بد نیست» یکی از کتاب‌های مجموعه مهارت‌های زندگی صابرین است که با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب به کودکان می‌آموزد، چگونه کم‌رویی را در خود از بین ببرند و آن را به نقطه قوت تبدیل کنند. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

eloohii
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

کتاب به کودک یاد میده چگونه با خجالتش کنار بیاد و تا حد امکان زندگی سالم و راحتی رو به وجود بیاره

دریا♡کویر
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۱۶

کتاب خوبی بود، متن روانی داشت به نظر من برای رده سنی ب و ج خیلی مناسب هست. روش هایی برای چگونگی کم کردن خجالت گفته،مخصوصا در مدرسه.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۰۱

بسیار مفید و آموزنده.بهتون پیشنهاد خوندنش رو میدم که ضرر نمیکنین

چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
۱۰۱ بازی آرامش‌بخش
آلیسون بارتل
احترام
تد اونیل
من پر از احساسات
ایمی جف
آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
خدا دوست من است
لیزا او. انگلهارت
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
من نمی ترسم
مالی ویگانت
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارت‌های زندگی جلد هشتم)
مایکلین ماندی
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
دیگر نگران نیستم!
صد و یک بازی مهارت‌های زندگی
برنی بید گروبر
مهارت های حل مساله اجتماعی در کودکان
مارک. دبلیو. فریزر
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
آر. دبلیو الی