معرفی و دانلود کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)subscriptionAvailable

۴.۵(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)

«خجالتی بودن بد نیست» یکی از کتاب‌های مجموعه مهارت‌های زندگی صابرین است که با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب به کودکان می‌آموزد، چگونه کم‌رویی را در خود از بین ببرند و آن را به نقطه قوت تبدیل کنند. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهجی. اس. جکسون
مترجمبرزو سریزدی
انتشاراتانتشارات صابرین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۰/۰۵
فرمت کتابPDF

eloohii
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

کتاب به کودک یاد میده چگونه با خجالتش کنار بیاد و تا حد امکان زندگی سالم و راحتی رو به وجود بیاره

دریا♡کویر
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۱۶

کتاب خوبی بود، متن روانی داشت به نظر من برای رده سنی ب و ج خیلی مناسب هست. روش هایی برای چگونگی کم کردن خجالت گفته،مخصوصا در مدرسه.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۰۱

بسیار مفید و آموزنده.بهتون پیشنهاد خوندنش رو میدم که ضرر نمیکنین

بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)تصویر جلد کتاب بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
وقتی که احساس حسادت می‌کنمتصویر جلد کتاب وقتی که احساس حسادت می‌کنم
تریس مورونی
من حسادت نمی کنمتصویر جلد کتاب من حسادت نمی کنم
برزو سریزدی
مدیریت خشم (چگونه خشم یا عصبانیت خود را مدیریت کنیم؟)تصویر جلد کتاب مدیریت خشم (چگونه خشم یا عصبانیت خود را مدیریت کنیم؟)
امیر قنبری
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)تصویر جلد کتاب چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)تصویر جلد کتاب دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
اکرم قیطاسی
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی
امروز سطلت را پر کرده ای؟تصویر جلد کتاب امروز سطلت را پر کرده ای؟
کارول مک کلود
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)تصویر جلد کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو
من عصبانی‌امتصویر جلد کتاب من عصبانی‌ام
هایده کروبی
درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌تصویر جلد کتاب درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌
م‍ان‍ل‍ی‌ ص‍ادق‍ی‌
مقصر بودنتصویر جلد کتاب مقصر بودن
بگونیا ایبارولا
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
به چپ، چپ! به راست، راست!تصویر جلد کتاب به چپ، چپ! به راست، راست!
سینا امینی
نی‌نی‌ها و اجی‌مجی؛ نی‌نی پسری (جلد دوم)تصویر جلد کتاب صوتی نی‌نی‌ها و اجی‌مجی؛ نی‌نی پسری (جلد دوم)
افسانه شعبان‌نژاد
حسن کچلتصویر جلد کتاب حسن کچل