٪۵۰
کتاب بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی
رسول کمالی دولتآبادیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی
در زبان تصویر امروز جای خالی دریافتهای معنایی محسوس است در حالی که بازخوانی آموزههای تصویری گذشتگان برای پیوستگی فرهنگ تصویری هر جامعه ضروری است.
مفاهیم بصری و کیفیات معنایی آن در سنت هنرهای تجسمی ایران پس از اسلام جایگاهی مقدم بر صورت و شکل و رابطهای ناگسستنی با باورها و الگوهای کهن داشته است.
کتاب «بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی» به بررسی چگونگی نگاه هنرمند ایرانی در تجسم پیرامون خود میپردازد؛ نمونههای تصویری و نقل شده از کتب عرفانی در متن حاضر و تطابق آن با عناصر و کیفیات بصری حکایت از آگاهی هنرمند ایرانی در عرصه شناخت باطنی اجزا و ویژگیهای تصویری دارد:
نقطه نماینده وحدانیت، خط نماد عقل کل (طرح آفرینش)، اشکال به مثابه پدیدههای کائنات، رنگ تطبیق یافته با نظامهای چندگانه هستی و مراتب شهود ...که همگی یادآور کثرت در وحدت و کمال در کیهانزایی هستند.
برای آگاهی بیشتر از محتوای این اثر و آشنایی با نگاه هنرمند ایرانی باید آن را با دقت و تأمل زیاد مطالعه کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی |
| حجم فایل کتاب: | ۲۰.۲۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۰۳۰۴۴۲۳ |
| تعداد صفحهها: | ۴۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۱۳۵۰۰ تومان |
آشنایی با آرای متفکران دربارهی هنر؛ جلد اول (هنر و زیبایی در نظر متفکران شرق)![]()
محمد مددپور
آشنایی با آرای متفکران دربارهی هنر؛ جلد سوم و چهارم (هنر و زیبایی نزد متفکران مسیحی و مسلمان)محمد مددپور
معنا در هنرهای تجسمیاروین پانوفسکی
آشنایی با آرای متفکران دربارهی هنر؛ جلد دوم (هنر و زیبایی در نظر متفکران یونان و رم)محمد مددپور
تجلی معنا در هنر اسلامیجاناتان بلوم
معماری اسلامیاولگ گرابر و دیگران.
آینهی خیالمرتضی گودرزی (دیباج)
آشنایی با آرای متفکران درباره هنر؛ جلد پنجممحمد مددپور
زبان انگلیسی تخصصی هنرآتنا اسمعیلزاده هنجنی