معرفی و دانلود کتاب مدرسه هرگز کافی نیست pdf + خلاصه رایگان

کتاب مدرسه هرگز کافی نیست

۵.۰ امتیاز(از ۱۲ رأی)
علی صادقی

معرفی کتاب مدرسه هرگز کافی نیست

کتاب مدرسه هرگز کافی نیست نوشته علی صادقی حاصل چندین سال تحقیق و پژوهش او در زمینه آموزش و یادگیری در کودکان، نوجوانان و جوانان است. نیازهای آموزشی در سنین نوجوانی به اوج خود می‌رسد اما محصولات آموزشی، هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی جوابگوی نوجوانان ایران نیست. مطالبی که در این کتاب آمده است با توجه به بخشی از این نیازها است. کتاب مدرسه هرگز کافی نیست شبیه یک دوره آموزشی طراحی شده است. می‌توان گفت یک خود آموز غیر درسی است. برای همین توصیه می‌شود از راهنمای مطالعه کتاب حتما استفاده شود. در این کتاب مخاطب نوجوانان هستند و با سایر کتاب‌هایی از این دست که برای والدین نوشته می‌شود متفاوت است. اما سایر افراد نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. در فصل اول به کشف استعدادها و علاقه‌مندی‌ها پرداخته می‌شود. تمریناتی نیز برای هر فصل در نظر گرفته شده است تا مطالب کاربرد بیشتری داشته باشد. در فصل دوم به مهارت‌های مهم زندگی گفته می‌شود که در پایان هر کدام از مهارت‌ها تمرینات مربوط به آن وجود دارد. این مهارت‌ها شامل: خودآگاهی، خلاقیت، حل مسئله، مهارت‌های ارتباطی، مهارت هدف‌گذاری، مهارت‌های دوران بلوغ، مهارت‌های مالی است. در فصل سوم کتاب به مهارت‌های شغلی پرداخته شده است. این مهارت‌ها شامل : انتخاب شغل، عوامل پیشرفت شغلی و نکاتی در مورد مشاغل مختلف است. در قسمت پیوست کتاب هم آزمون‌های لازم استعدادیابی همراه با تفسیر و توضیحات کامل و فهرستی از مشاغل خانگی و اینترنتی مختلف آمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدرسه هرگز کافی نیست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمدرسه هرگز کافی نیست
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهعلی صادقی
انتشاراتایده پردازان چکاد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۰/۱۲
فرمت کتابPDF

reza_alivannnd
۱۳۹۹/۰۹/۰۶

مدرسه کافی نیست یک کتاب برای یادگیری روش های روانشناسی یادگیری هست من با خواندن این کتاب حس خوبی را داشتم ممنون از نویسنده شون 🌹

واقعا کتاب فوق العاده ای هست ممنون از نویسنده خوبشون

ahmadr3ezusa