کتاب کد ذهن شگفتانگیز
خواندن نظراتمعرفی کتاب کد ذهن شگفتانگیز
«کد ذهن شگفتانگیز» یا «ده قانون نامتعارف برای بازتعریف زندگی و موفقیت براساس شرایط خودتان» کتابی نوشته ویشن لخیانی، یکی از تاثیرگذارترین شخصیتهای امروزی در زمینه رشد فردی است. او یک مهندس کامپیوتر و کارآفرین در حوزه فناوری آموزش، موسس و مدیرعامل مایند ولی، یک شرکت قوی ۲۰۰ نفره است که در زمینه طراحیِ تجربهٔ یادگیری، ساخت پلتفرمهای دیجیتال و اپلیکیشنهایی فعالیت دارد که به آکادمیهای آنلاین در زمینه رشد فردی، آگاهی، تندرستی، بهرهوری و غیره کمک میکند.
کتاب لخیانی درباره رشد فردی نیست بلکه شما را از نو می سازد.
او در این کتاب ایدههای خود درباره داشتن یک زندگی شگفتانگیز را با شما درمیان میگذارد. او عقیده دارد رسیدن به زندگی دلخواه بصورت اتفاقی، یا با کار سخت، یا از طریق یک سری مهارتهای منحصربفرد رخ نمیدهد؛ در واقع روشی وجود دارد که هرکسی میتواند از آن استفاده کند، کدی که میتوانید بیاموزید که زندگی شما را به قلمروی شگفتانگیز پرتاب میکند.
این کتاب به روشی طراحی و نوشته شده که ایدههای کاملا پیچیده (برای مثال کلید موفقیت، معنا و شادی) را گرفته و آنها را به چارچوبها و مدلهایی خرد میکند که برای همه قابل درک باشند.
این اثر به چهار بخش و ده فصل تقسیم شده. هر بخش به سطح متفاوتی از کد مورد نظر نویسنده نگاه کرده و باعث گسترش وضعیت آگاهی شما میشود. هر فصل قانونی را ارایه و تشریح میکند که شما را بیشتر وارد این شکوفایی میکند.
بخش ۱: زندگی در پیشینه فرهنگی: چگونه توسط دنیای اطرافتان شکل گرفتهاید
بخش ۲: بیداری: قدرت انتخاب نسخهٔ مورد نظر شما از دنیا
بخش ۳: کدگذاری دوباره خودتان: تبدیل جهان درونیتان
بخش ۴: تبدیل شدن به فوق العاده: تغییردادن جهان
این کتاب باعث میشود هرچیزی که فکر میکردید در مورد زندگیتان میدانید را به پرسش بگیرید.
از شادی تا ثروت تا هدف و قدرت، این کتاب یک نقشه راه انقلابی برای تبدیل شدن به بهترین و شگفتانگیزترین نسخه از خودتان است.
قانون رزونانس
جهان کوانتوم؛ قدرت پردازش فردا محمدحسین فیروزی
جستارهایی در شناخت یهود مخاطب قرآن محمد باقری صدر
درآمدی بر دانش رجالمحمد باقری صدر
درآمدی بر دانش سیره شناسی اهل بیت (ع)محمد باقری صدر
این کتاب خیلی عالیه من نمونه اش رو خوندم خیلی به دلم نشست نمیدونم چرا ازش استقبال نشده شاید به خاطر قیمتش باشه به همه دوستداران موفقیت توصیه می کنم ازین کتاب غفلت نکنند منم بزودی نسخه کاملش رو میخرم
اگر فکر می کنید چارچوبهای ذهنتی تان نیاز به تغییر دارند باید این کتاب را بخوانید اگر فکر می کنید چارچوبهای ذهنتی تان نیاز به تغییر ندارند بازهم باید این کتاب را بخوانید
حیف از این کتاب خوب و مفید که چنین ترجمه مزخرف و همین طور ویراستاری بدی دارد. اگر نسخه انگلیسی این کتاب را داشتم، بدون هیچ هزینهای ترجمه، ویراستاری و تمام کارهای چاپیاش را بعهده میگرفتم و در اختیار ناشر
مطالب تکراری، ملالآور و غیرکاربردی.