دانلود و خرید کتاب از تماشای تو برمی‌گردم پوران کاوه

انتشارات:نشر روزگار
امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب از تماشای تو برمی‌گردم

«از تماشای تو برمی‌گردم» مجموعه اشعار شاعر و نقاش معاصر، پوران کاوه اعم از رباعی، دوبیتی، غزل است. او تا کنون دوازده مجموعه شعر منشر کرده است. صدای فاصله‌ها ۱۳۷۰ / بیا شبیه آفتاب باشیم ۱۳۷۳ / گاهی شبیه رؤیای تو می‌شوم ۱۳۸۲ / از سکوت ترانه می‌سازم ۱۳۸۳ / بانوی پنجره‌های بی‌تاب ۱۳۸۵ / هوا طعم قهوه می‌دهد ۱۳۹۰ / به باران رسیده‌ها (ترجمه گزیده اشعار معاصر جهان) از جمله آثار این بانوی شاعر است. اشعار او سرشار از احساسات ناب، لطیف، زنانه و عاشقانه است. کاوه در مورد محتو و فرم اشعارش می‌گوید: «من همیشه سعی کرده‌ام اشعارم دارای پتانسیل تکنیکی باشند و بتوانند سه محور طبیعت گرایی، نوستالژیک سرایی و عینیت مندی فرم را عرضه کنند و نیز به بازنمایی نمادین و استعاری جهان بپردازم وبه همین دلیل واقع گرایی در شعرهایم همواره با سوبژکتیویته ای متعادل همراه است که به جای پرداختی فرمی به سمت و سوی پرداختی محتوائی سوق می‌دهد و دارای تصاویر و مفاهیمی است که اگرچه تأویلی اجتماعی یا گاه سیاسی دارند، اما هرگز منتسب به شاعری اجتماعی یا سیاسی نبوده‌ام.» زندگی رنگ تار موی تو بود شب و روز از خدا گله کردم گوش من پرشد از فغان زمان هرچه بد کرد، حوصله کردم روزها جنگ نابرابر بود ماندم و بس مقابله کردم تا به ره سایه ی تو پیدا شد پایکوبی و هلهله کردم