کتاب سفر هوش معنوی
خواندن نظراتمعرفی کتاب سفر هوش معنوی
معنای زندگی چیست؟ ما در این دنیا در پی انجام چه کاری هستیم؟ آیا همۀ ما در طول زندگیمان مشتاق انجام کار بزرگی نبودهایم و تاکنون برای رسیدن به آن کوشش و تلاشی نکردهایم و به دنبال این مطلب نبودهایم که بفهمیم چرا اینک در این جا هستیم؟ ما در هستۀ وجودی خودمان یک هوش معنوی داریم، که دارای توانی است برای راهنمایی ما و به معنای واقعی کلمه، تجربهای انسانی است که نشان میدهد چرا ما در این جا هستیم و چه قدر این جا خواهیم ماند و چه کارهایی در این دنیا برای انجام دادن داریم.
حال سخن این است که این هوش چگونه میتواند ما را به موفقیت برساند؟ زمانی که ما با افسردگی و فشار روانی درگیر هستیم این هوش کدر و تیره میشود و کارایی خود را از دست میدهد.
این کتاب میخواهد این توانایی را به شما بدهد که بتوانید از میان یک سفر هفتمرحلهای آزادسازی، هوش معنوی خودتان را به دست بیاورید، آن هم نه به وسیلۀ گریز، یا ترک دنیا. بلکه به وسیلۀ مشغولیت و درگیری دوباره در دنیا و با استفاده از یک هوش جدید.
با مطالعه این اثر ابتدا هوش معنوی خود را درک میکنید و با ماهیت، حقیقت و رشد و نمو آن آشنا میشوید و پس از آن مراحل هفتگانه آزادسازی این هوش را گامبهگام فراخواهید گرفت و طیخواهید کرد.
اگر در پی بازسازی قوای ذهنی و معنوی خود هستید و نیازبه تمرکز و آرامش و بازنگری به درون خود دارید تا راه جدیدی را برای ایجاد تحول در زندگی آغاز کنید، در خواندن «سفر هوش معنوی» درنگ نکنید.
باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنید
ریحانه فرهنگی
تابعیت و احوال شخصیه از منظر قوانین مدنی و ثبت احوالاسماعیل فاخری
بیشعورهای ابدی؛ شناخت بیشعورهای اصلاحناپذیر و راهکارهای مقابله با آنهاخاویر کرمنت
تا سرای اوجی. پی. واسوانی
چه جوری برگردم؟مهدی طهوری
مجموعه کتاب های موضوعی؛ شیمی آلی متوسطه دومفرشاد هادیان فرد
انگلیسی با احساسهادی فرجامی
جان و جانانگری زوکاو
به کودک خود کمک کنیم ریاضیات بیاموزددفتر امور بین دولتی و نمایندگیهای وزارت آموزش وپرورش ایالات متحده امریکا
اعتیادحسین بهلولی
کاملا خودت باشماتیو کلی
هدیه ای از فرشته مادرزهرا سینایی (راحیل)
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
زندگی من رو متحول کرد وتونستم خودم رو پیدا کنم. حداقل 3 بار باید خوندش تا درکش کنی
نسخه چاپی اش رو خوندم .برام جالب نبود.