کتاب وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شود
معرفی کتاب وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شود
جولیا کوک با هدف پرورش صداقت و راستگویی در کودکان و نوجوانان کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود را تالیف کرده است. ریحانه کرباسچیان و دکتر لیلا کاشانی وحید این اثر را به فارسی بازگرداندهاند.
خلاصه کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود
جولیا کوک در کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود، داستان پسری به نام پیتر را روایت میکند که بیشتر وقتها راست میگوید. اما گاهی برای آنکه فکر میکند با راست گفتن به دردسر میافتد، چیزهای غیر واقعی از خود میسازد و تحویل دیگران میدهد. اما درنهایت همین دروغها برای او دردسر درست میکنند. با این کتاب همراه شوید تا به اهمیت راستگویی پی ببرید.
خواندن کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود را به همه کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم؛ چرا که اهمیت صداقت و راستگویی را برای آنان آشکار میکند.
جملاتی از کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود
راستش گاهی اوقات اگر حقیقت را بگویم، به دردسر میافتم. برای همین، مجبور میشوم چیزهایی غیر واقعی از خودم بسازم و بگویم. خیلی وقتها راحتتر است به مردم چیزی را بگویم که از شنیدن آن خوشحال میشوند. گاهی این دروغ گفتنها من را ار دردسر دور میکند، اما فکر نکنید من دائم دروغهای کلهگنده میگویم.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب وقتی راستش را نمیگویم چه طوفانی بهپا میشود، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
برای بچههای دروغگو شاید کتاب بدی نباشه، ولی برای بچههایی که عادت به دروغ ندارند بد آموزی داره به نظر من
برای بچه ها کتاب بسیار خوبی بود
برای دختر شش ساله من عالی و آموزنده بود