کتاب خرمشهر، خانه رو به آفتاب
خواندن نظراتمعرفی کتاب خرمشهر، خانه رو به آفتاب
«خرمشهر، خانۀرو به آفتاب» گفتوگو با صدیقه زمانی همسر سردار شهید سید عبدالرضا موسوی به کوشش هدایت االله بهبودی، احد گودرزیانی و مرتضی سرهنگی است.
در بخشی از این مصاحبه میخوانید:
«وقتی شهید موسوی به دانشگاه اهواز میآید در دانشکده پزشکی انجمن اسلامی را تأسیس میکند. تشکیل این انجمن با توجه به بافت دانشجویی دانشکده پزشکی آن زمان کار مهمی بود. آقایان: دکتر صداقتپیشه، دکتر حزینی و دکتر غفوریان که هنوز هستند از همدورهها و همفکران شهید موسوی بودند که در تشکیل این انجمن شرکت داشتند. مجید بقایی که در یک عملیات شناسایی شهید شد و علی حکیم که در هویزه به شهادت رسید، از بچههای دانشکده پزشکی بودند. کسان دیگری هم بودند که من الان حضور ذهن ندارم نامشان را برای شما بگویم.
شهید موسوی یک خانه پدری در اهواز داشت که پایگاه مبارزات و مقر دانشجویان مسلمان شده بود. فعالیت سیاسی ایشان در دانشگاه اهواز باعث شد به او تذکر بدهند که اگر فعالیتش ادامه پیدا کند اخراج خواهد شد. بار اول هم میتوانستند اخراجش کنند، ولی چون نمراتش عالی بود فقط تذکر دادند. اما این فعالیت ادامه پیدا کرد و در نهایت از دانشگاه اخراج شد.»
ترجمهی جامع یومنز ۲۰۱۷؛ جلد ۱۹
کیوان رضوانی