کتاب تربیت پسران
خواندن نظراتمعرفی کتاب تربیت پسران
«تربیت پسران » نوشته استیو بیدولف، کتابی است که در آن میتوانید نکاتی ارزنده درباره تربیت جسمی و روانی پسران بخوانید. مراحل رشد پسربچهها، تفاوتهای مغزی پسران با دختران، نقش پدران در تربیت پسران، نقش مادران در پرورش پسران، نکاتی درباره رشد جنسی سالم و رابطه پسران با درس و ورزش مباحث عمده این کتاباند.
بخشی از کتاب:
«ورزش فرصتی به پسربچه میدهد تا از طریق علائق مشترکی که ممکن است در غیر این صورت فاقد آن باشد، به پدرش و پسرها و مردان دیگر نزدیکتر شود. اشخاص کاملاً غریبه میتوانند دربارهی آن با هم صحبت کنند، که شامل پدران و پسران نیز میشود! تعدادی از دوستانم به من گفتهاند: «اگر من و پدرم نمیتوانستیم دربارهی ورزش با هم صحبت کنیم، هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم.»
ورزش مسیری برای پیوند با جامعه است. از بچههای مهاجر ممکن است فوراً پرسیده شود: «به چه تیمی علاقهمند هستی؟» انگار که در وطنش دربارهی ورزشهای موجود در آمریکا صحبت میشود!»
خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!
مایک بایر
۱۰ روز تا داشتن کودکی سازگارتر و آرامترجفری برنشتاین
چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیمآدل فابر
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)اسکات هالتزمن
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
والدین هشیارشفالی ساباری
مدیریت فرزندان در فضای مجازیسیدصابر امامی
کلیدهای تربیتی والدین تک فرزندکارل پیکهارت
کلیدهای عادتدادن فرزند به کار در خانهسوزان واکر مانسون
هویت اجتماعی دانش آموزانفاطمه خونساری
نه تنبیه، نه تشویقالفی کهن
نوجوان موفقآروین خادمی
تعلیم و تربیت هوشیارانهی فرزندان؛ چگونه فرزندانی هوشیار، با اعتماد به نفس، مهربان و دلسوز تربیت کنیم؟سوزان استیفلمن
کلیدهای تربیت و رشد دخترانگیسلا پروشاف
نقش بازی در رشد کودکدیوید الکایند