معرفی و دانلود کتاب تربیت پسران + خلاصه رایگان

کتاب تربیت پسران

۳.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تربیت پسران

«تربیت پسران » نوشته استیو بیدولف، کتابی است که در آن می‌توانید نکاتی ارزنده درباره تربیت جسمی و روانی پسران بخوانید. مراحل رشد پسربچه‌ها، تفاوت‌های مغزی پسران با دختران، نقش پدران در تربیت پسران، نقش مادران در پرورش پسران، نکاتی درباره رشد جنسی سالم و رابطه پسران با درس و ورزش مباحث عمده این کتاب‌اند. بخشی از کتاب: «ورزش فرصتی به پسربچه‌ می‌دهد تا از طریق علائق مشترکی که ممکن است در غیر این صورت فاقد آن باشد، به پدرش و پسرها و مردان دیگر نزدیک‌تر شود. اشخاص کاملاً غریبه می‌توانند درباره‌ی آن با هم صحبت کنند، که شامل پدران و پسران نیز می‌شود! تعدادی از دوستانم به من گفته‌اند: «اگر من و پدرم نمی‌توانستیم درباره‌ی ورزش با هم صحبت کنیم، هیچ حرفی برای‌ گفتن نداشتیم.» ورزش مسیری برای پیوند با جامعه است. از بچه‌های مهاجر ممکن است فوراً پرسیده شود: «به چه تیمی علاقه‌مند هستی؟» انگار که در وطنش درباره‌ی ورزش‌های موجود در آمریکا صحبت می‌شود!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تربیت پسران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتربیت پسران
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهاستیو بیدولف
مترجمشمس‌الدین حسینی، الهام آرام‌نیا
انتشاراتانتشارات کتاب مرو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۵/۱۰
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

امروزه این دخترها هستند که به خودشان بیش‌تر اطمینان دارند، انگیزه دارند و سخت‌کوش هستند. پسرها اغلب در زندگی دستخوش پیشامدها هستند، در مدرسه مردود می‌شوند، در ارتباطات ناشیانه عمل می‌کنند، در معرض خطر خشونت، الکل و مواد مخدر قرار دارند و غیره
عباس
کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانان
اکرم کرمی
کلیدهای تربیت و رشد دخترانتصویر جلد کتاب کلیدهای تربیت و رشد دختران
گیسلا پروشاف
تربیت کودک برای مغزی یکپارچهتصویر جلد کتاب تربیت کودک برای مغزی یکپارچه
شادی جهرانی
چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کندتصویر جلد کتاب چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کند
ادل فی‌بر
کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنوتصویر جلد کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو
الیزابت پنتلی
تربیت بچه‌ها، تربیت خود ماستتصویر جلد کتاب تربیت بچه‌ها، تربیت خود ماست
نائومی آلدورت
چگونه رابطه‌ زناشویی خود را نجات دهیدتصویر جلد کتاب چگونه رابطه‌ زناشویی خود را نجات دهید
فیلیپ مک‌گراو (دکتر فیل)
والد آرام کودک شادتصویر جلد کتاب والد آرام کودک شاد
لورا مارکهام
کلیدهای رفتار با کودک یک‌سالهتصویر جلد کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله
انضباط بدون گریهتصویر جلد کتاب انضباط بدون گریه
الیزابت پنتلی
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانان
فرناز فرود
کلیدهای رفتار با کودک چهارسالهتصویر جلد کتاب کلیدهای رفتار با کودک چهارساله
مینا اخباری آزاد
کلیدهای پرورش فرزند شاد‬‌‫تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد‬‌‫
لیزا مکورت
کلیدهای پرورش هوش اخلاقی در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش هوش اخلاقی در کودکان و نوجوانان
میشل بربا
کلیدهای رفتار با کودک دوسالهتصویر جلد کتاب کلیدهای رفتار با کودک دوساله
مگ زویبک
چرا حال انسان امروزی خوب نیست ؟ (روشهای موثر برای مواجهه با سایه‌های فردی ،اجتماعی و سازمانی)تصویر جلد کتاب چرا حال انسان امروزی خوب نیست ؟ (روشهای موثر برای مواجهه با سایه‌های فردی ،اجتماعی و سازمانی)
مایکل روٍث
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگیتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
منیره نادری