کتاب آنها
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنها
«آنها» سومین مجموعه از سرودههای فاضل نظری، شاعر توانای معاصر بعد از دو مجموعه «اقلیت» و «گریههای امپراتور» است که ۵۱ غزل با موضوعات عاشقانه و عارفانه و چند شعر آئینی دارد:
وضع ما در گردش دنیا چه فرقی میکند
پادشهرمیلاد عرفان پور
بینا (غزلهای نفیسهسادات موسوی)نفیسهسادات موسوی
از شرم برادرممیلاد عرفان پور
۶۵,۰۰۰۵۰%
در کمال تعجب هایلایتهای این کتاب بیشتر از اقلیت بود! (البته نمیدونم مقایسه دو اثر یک شاعر کار درستیه یا نه) در کل فوق العاده بود. به همه پیشنهاد میشه😄 بخوانید و لذت ببرید. «هر چه میخواهمت از یاد برم ممکن نیست من تو
در روزگار شما آن هایی است. خود را با آن ها همراه کنید. آن هایی که چون ابر می گذرند. "پشت جلد کتاب" لحظه هایی که سرنوشت شما را تغییر میدهند....
ساحل جواب سرزنش موج را نداد گاهی فقط سکوت سزای سبکسری ست...
این که مردم نشناسند تو را غربت نیست غربت آنست که «یاران» ببرندت از یاد یعنی سوختم با این کتاب. جناب نظری چه کردی؟!
سهم ما از خاک وقتی مستطیلی بیش نیست جای ما اینجاست یا آنجا چه فرقی میکند؟؟ هیچکس هم صحبت تنهایی یک مرد نیست خانه ی من با خیابانها چه فرقی میکند؟؟ 💖💖💖💖 به گرفتار رهایی نتوان گفت آزاد👌👌👌👌👌 💖💖💖💖 کوچ تا چند مگر میشود از خویش گریخت؟ بال
دلم دریا به دریا از تماشای تو میگیرد دلم دریاست اما از تماشای تو میگیرد جهان زیباست!اما مثل مردابی که با مهتاب، "جهان رنگ تماشا از تماشای تو میگیرد"
کتاب بسیار زیبای دیگری از فاضل نظری . در روزگار شما آن هایی است . خود را با آنها همراه کنید . آن هایی که چون ابر می گذرند. 🔸🔸🔸 بی لشگریم ، حوصله شرح قصه نیست. فرمانبریم ، حوصله شرح قصه نیست . با پرچم سفید
مرا محتاج رحم این و آن کردی، ملالی نیست توام محتاج خواهی شد، جهان دارِ مکافات است... از دیگر اشعار جناب نظری👌 ای کاش بقیه کتاباشونم تو طاقچه بذارن😕
کوتاهی عمر گل از بالانشینی ست اکنون که می بینند خوارم، در امانم😍 چه نابغه ی جذابی هست این جناب نظری!!در این آشفته بازار شاعری که هر خزعبلی اسم شعر رو یدک می کشه وجود ایشون و علیرضا آذر واقعا غنیمته.
🐉_ به عنوان یه تازه وارد در عرصه مطالعه اشعار، اولین اثری بود که از جناب فاضل نظری می خوندم؛ در یک کلام، فوق العاده بود... به شدت ترغیب شدم که بقیه آثار ایشون رو هم مطالعه کنم.