دانلود و خرید کتاب نماز و مدیران
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نماز و مدیران

کتاب نماز و مدیران

امتیاز:
۴.۵از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نماز و مدیران

یکی از ویژگی‌های یک مدیر موفق از منظر قرآن این است که در محل کارش به اقامه نماز اهمیت بدهد. امیر مؤمنان (ع) زمانی‌که محمدبن‌ ابی‌بکر را به حکومت مصر گماشتند، در پیمان‌نامه‌ای که برای او نوشتند، تأکید فرمودند که: وَاعْلَمْ أَنَّ کلَّ شَیْ‌ءٍ مِنْ عَمَلِک تَبَعٌ لِصَلَاتِک؛۴‌ «بدان که تمام اعمالت تابع نمازت خواهند بود».

اما با وجود این وظیفۀ مدیران، متأسفانه گاهی می‌بینیم که برخی جلسات اداری با نماز تلاقی می‌کند، برخی محیط‌های اداری، نمازخانه‌های مناسبی ندارند، بودجۀ لازم برای اقامۀ نماز در نظر گرفته نمی‌شود؛ درحالی‌که برای امور دیگر، هزینه‌های فراوانی می‌شود.

اقامۀ نماز، چه فایده‌ای برای مدیر و محیط اداری او دارد؟

وظیفۀ مدیران در اقامۀ نماز چیست؟

چرا برخی از کارمندان دربارۀ نماز سهل‌انگارند؟

راهکارهای گرایش کارمندان به نماز چیست؟

نوشتار حاضر کوشیده است این پرسش‌های مهم را در سه فصل پاسخ دهد.

goddess
۱۳۹۷/۱۲/۱۳

نماز اول وقت پر از برکت ه ،یه تصمیم اشتباه رو درست می کنه در دقیقه نود یه اعصاب خراب رو آروم می کنه در برخورد با ارباب رجوع،یه قلب بی قرار رو قرار می باشه، گاهی عجیب غافل میشیم

- بیشتر
فطرس
۱۳۹۸/۰۲/۰۳

چه کتاب جالبی

مارک
۱۳۹۸/۰۲/۰۲

نماز اول وقت همواره سفارش شده، همه مدیران شرکت های بزرگ دنیا مثل سامسونگ، تویوتا، بنز و... نماز اول وقت رو همواره در برنامه شون داشتند و دارند.

هنگامی که امیر مؤمنان (ع) محمدبن‌ابی‌بکر را به حکومت مصر گماشتند، در پیمان‌نامه‌ای که برای او نوشتند، تأکید فرمودند که: وَاعْلَمْ أَنَّ کلَّ شَیْ‌ءٍ مِنْ عَمَلِک تَبَعٌ لِصَلَاتِک؛‌ «بدان که تمام اعمالت تابع نمازت خواهند بود».
ツAlirezaツ
از امام صادق (ع) روایت شده است: «طولانی بودن سجده‌ها و رکوع‌های افراد را نبینید؛ شاید ازسرِ عادت چنین می‌کنند و اگر چنین نکنند، دچار ناراحتی شوند؛ بلکه به راست‌گویی و ادای امانت آنان بنگرید».
بلاتریکس لسترنج
وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْه؛‌ «خدایا مارا به آن مشغول کن که از ما سؤال می‌شود».
ツAlirezaツ
إنّ الإنسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا * إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا * وَ إِذَا مَسَّهُ الخَیرْ مَنُوعًا * إِلاَّ الْمُصَلِّینَ؛ «به‌درستی که انسان بی‌تاب آفریده شده است. هرگاه شری متوجه او شود، ناراحتی میکند و هرگاه خیری به او روی آورد، بخل می‌ورزد؛ ولی نمازگزاران چنین نیستند».
ツAlirezaツ
و درستکار بود. او در انجام دادن وظایف دینی مراقبت کامل داشت. معمولاً همه‌روزه پس از نماز صبح، مدت زمانی به ذکر و دعا مشغول می‌شد و پس از آنکه آفتاب طلوع می‌کرد، جامۀ وزارت می‌پوشید و به دربار می‌رفت. روزی سلطان طغری، وزیر را پیش از طلوع آفتاب احضار کرد. مأموران به منزل وی رفتند و او را در حال خواندن دعا دیدند. امر پادشاه را ابلاغ کردند، ولی وزیر به گفتۀ آنان توجهی نکرد و همچنان به خواندن دعا ادامه داد.
tabiyye_del
مأموران بی‌اعتنایی او را بهانه کردند و به عرض سلطان رساندند که وزیر نسبت به اوامر پادشاه احترام نکرد، و با این سخن، سلطان طغری را سخت خشمگین کردند. وزیر پس از فراغت از ذکر و دعا، سوار مرکب شد و به دربار آمد. به‌محض ورود، شاه با تندی به وی گفت: چرا دیر آمدی؟ وزیر در کمال قوت نفس و آرامش خاطر عرض کرد: ای پادشاه، من بندۀ خداوندم و چاکر سلطان طغری؛ تا از بندگی خدا فارغ نشوم، نمی‌توانم به
tabiyye_del
وجدان کاری وزیر «خواجه منصور» وزیر «سلطان طغری»، مردی دانا، لایق، باشخصیت، خداپرست
tabiyye_del
در آیات ۱۹ تا ۲۲ این سوره چنین آمده است: إنّ الإنسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا * إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا * وَ إِذَا مَسَّهُ الخَیرْ مَنُوعًا * إِلاَّ الْمُصَلِّینَ؛ «به‌درستی که انسان بی‌تاب آفریده شده است. هرگاه شری متوجه او شود، ناراحتی میکند و هرگاه خیری به او روی آورد، بخل می‌ورزد؛ ولی نمازگزاران چنین نیستند».
محمد خدائی

حجم

۱۶۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

حجم

۱۶۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

قیمت:
۴,۰۰۰
تومان