دانلود و خرید کتاب آداب نماز محمدمهدی حائری پور
تصویر جلد کتاب آداب نماز

کتاب آداب نماز

امتیاز:
۴.۲از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آداب نماز

«مهمانی رفتن آدابی دارد و مهمان پذیرفتن هم آدابی؛ نماز به میهمانی خدا رفتن و تحفه‌ای است که تقدیم حضرت دوست می‌کنیم. پس باید هر بنده‌ای آداب این حضور و تشریفات این محضر را بداند و در رعایت آن بکوشد؛ زیرا گاه یک سیب را با ادب و آداب به کسی می‌دهند و می‌پذیرد؛ ولی یک صندوق سیب را بدون آداب نمی‌پذیرد.» کتاب «آداب نماز» اثر محمد مهدی حائری پور، با شما از آداب باطنی و ظاهری نماز سخن می‌گوید و با استناد به آیات و روایات مرتبط با این موضوع، مهم ترین آداب نماز را استخراج کرده و توضیح می‌دهد. باشد که نمازی فروتنانه و مطلوب حضرت دوست بخوانیم.
فرید
۱۳۹۷/۱۱/۱۰

بهتر است قبل از خواندن این کتاب، ابتدا کتاب "چگونه یک نماز خوب بخوانیم" استاد پناهیان و صوت جلسات مربوط به آن را با دقت مطالعه کنید تا عمق مفاهیم این کتاب بر ما روشن شود انشالله.

Nasrin mohseninia
۱۳۹۸/۰۹/۰۹

بخش بیشتر کتاب درباره عاداب باطنی و مستحبات و یک بخش کوچک درباره آداب ظاهری نماز است... البته که مفید بود ولی میتونست خیلی نثر شیواتری داشته باشه، با تشکر

کاربر ۱۱۳۷۰۲۳
۱۳۹۸/۰۵/۳۱

خوب بود ولی عالی نبود بیشتر روی مستحبات نماز حرف زده بود این بخشودوست نداشتم اون قسمت که گفته بود موقع وضو آب اسراف نکنین رومن تاثیر داشت سعی میکنم کم تر استفاده کنم واون جاکه گفته بودحتی اگه یه

- بیشتر
Zahra
۱۴۰۰/۱۲/۱۶

در خواندنش تردید نکنید دوستان.! فوق العاده پر معنا و محتوا

اگر خداوند و اوامر او بزرگ شمرده شود، دل انسان در برابر آن به فروتنی، آرامش و اطمینان می‌رسد. اولیای خدا نماز را امانت بزرگ خدا می‌دانستند که وقتی زمان ادای آن می‌رسد، باید آن را به صورت کامل و شایسته تقدیم خداوند کرد. در روایت است که امام علی (ع) هنگام نماز، رنگ رخسارش تغییر می‌کرد و بدن مبارکش به لرزه می‌افتاد. در آن حال به آن حضرت عرض شد: چه اتفاقی برای شما رخ داده است؟ فرمود: وقت ادای امانتی است که خداوند متعال آن را به آسمان‌ها و زمین و کوه‌ها عرضه کرد، ولی آنها پذیرش آن خودداری کردند و انسان آن را قبول کرد. حال نمی‌دانم آیا به خوبی آن را ادا خواهم کرد یا خیر.
مادربزرگ علی💝
زرنگ واقعی کسی است که به فکرآخرتش باشد
Nasrin mohseninia
امام رضا (ع) درباره آداب نماز فرمودند: "وقتی می‌خواهی به نماز بایستی… نماز را با حالت سکون و وقار به‌پادار و حالت خشوع و خضوع در تو باشد…؛ در حالتی که امیدوار (به رحمت الهی) و بیمناک (از عذاب او) باشی… و حالت ترس و جزع در تو آشکار باشد و در همان حال به خدایت شوق و رغبت داشته باش…".
مادربزرگ علی💝
؛ چون بنده مؤمنی به نماز برمی‌خیزد، خداوند متعال تا پایان نمازش با نظر رحمت به سوی او می‌نگرد و رحمت الهی بر او سایه می‌افکند. از بالای سرش تا افق آسمان و فرشتگان در اطراف او تا افق آسمان گرد می‌آیند و خداوند فرشته‌ای برای او موکل می‌سازد که بالای سرش بایستد و به او بگوید: ای نمازگزار! اگر بدانی چه کسی به تو می‌نگرد و با چه کسی سخن می‌گویی، هرگز از جایت تکان نمی‌خوری و از این حالت بر نمی‌گردی.
مادربزرگ علی💝
نماز واجبی الهی است
مادربزرگ علی💝
عایشه همسر پیامبر خدا (ص) می‌گوید: رسول خدا (ص) با ما سخن می‌گفت و ما نیز با او سخن می‌گفتیم، ولی همین که وقت نماز فرا می‌رسید، گویا ما را نمی‌شناخت و ما نیز او را نمی‌شناختیم. وقت‌شناسی و اهمیت دادن به وقت نماز، یکی از راه‌های تعظیم امر خدا و یکی از اسباب حضور قلب است. که در روایات فراوان بر آن تأکید شده و سیره پیامبر و اهل بیت (ع) و علما و صالحان همیشه بر اهتمام به وقت نمازها بوده است.
مادربزرگ علی💝
سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در ظهر عاشورا در عمل اهمیت نماز را به همگان نشان داد و در میدان جنگ و تیررس دشمنان، نماز را بر پا داشت و همه ما هنگام سلام به آن بزرگوار می‌گوییم: "أَشْهَدُ أَنَّک قَدْ أَقَمْتَ الصَّلَاة".
مادربزرگ علی💝
پیامبراکرم (ص) فرمود: "مَنْ صَلَّی رَکعَتَینِ وَ لَمْ یحَدِّثْ فِیهِمَا نَفْسَهُ بِشَی‌ءٍ مِنْ أُمُورِ الدُّنْیا غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَهُ": هر مسلمانی دو رکعت نماز بخواند و در آن نفس خود را به چیزی از دنیا مشغول نکند، خداوند گناهانش را می‌آمرزد.
مادربزرگ علی💝
بر اساس گفتار پیامبر اعظم (ص) نخستین چیزی که بر امت اسلام واجب شد، نمازهای پنجگانه بود و در مدتی که پیامبراکرم (ص) در مکه بود، هیچ عبادتی جز نماز واجب نگشت و پس از آن نیز سیره حضرت چنین بود که نخستین چیزی که به افراد تازه مسلمان می‌آموخت، نماز بود. آن حضرت برای بیان جایگاه نماز در دین فرمود: "الصَّلَاةُ عِمَادُ الدِّینِ فَمَنْ تَرَک صَلَاتَهُ مُتَعَمِّداً فَقَدْ هَدَمَ دِینَه": نماز ستون دین است و هرکس به عمد آن را ترک کند، به راستی دینش را نابود کرده است. و فرمود: "موضع الصّلوة من الدّین کموضع الرّأس من الجسد". جایگاه نماز در دین، مانند جایگاه سر در بدن است. و فرمود: به راستی که نماز، ستون دین است و آن نخسین عملی است از اعمال آدمیان که (درقیامت) به آن رسیدگی می‌شود. پس اگر صحیح باشد، به بقیه اعمالش پرداخته می‌شود و اگر صحیح نباشد، به دیگر اعمالش نمی‌نگرند.
مادربزرگ علی💝
حضور قلب اصلی‌ترین بخش و رکن اصلی نماز است
محمدرضا میرباقری

حجم

۱۲۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۷۴ صفحه

حجم

۱۲۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۷۴ صفحه

قیمت:
۲,۰۰۰
تومان