کتاب مجموعه اشعار فروغی بسطامی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مجموعه اشعار فروغی بسطامی
میرزا عباس فروغی بسطامی غزلسرای بزرگ دوران قاجار در سال ۱۲۱۳ هجری قمری در کربلا زاده شد. بعد از فوت پدر به ایران آمد و نزد عموی خود دوستعلیخان به مازندران رفت. او ابتدا «مسکین» تخلص میکرد ولی پس از ورود به دستگاه شجاعالسلطنه، تخلص خود را به نام فروغالدوله از فرزندان او به «فروغی» تغییر داد. در غزلسرایی شیوهی سعدی را درپیش گرفت و الحق به خوبی از عهده برآمد. وی با قاآنی شیرازی معاشر و مصاحب بوده است. فروغی در ۲۵ محرم ۱۲۷۴ هجری قمری در تهران درگذشت.
گفتوگوی اختصاصی با مجتبی شکوری
مجتبی شکوری
سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)دعای ابوحمزه ثمالیمهدی سماواتی
دعای سحر (سید قاسم موسوی قهار)سید قاسم موسوی قهار
دعای سحرعباس صالحی
دعای افتتاحشیخ حسین الاکرف
دعای مجیرمهدی سماواتی
متن کامل قرآن کریمناصر مکارم شیرازی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها حرف میزنندمرضیه صادقی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها میخندندمرضیه صادقی
رایگان
من کیم، پروانهٔ شمعی که در کاشانه نیست خانهام را سوخت بی باکی که او در خانه نیست دست همت را کشیدم از سر دنیا و دین هر کسی را در طلب این همت مردانه نیست از پس رنجی که بردم در وفا آخر
مردان خدا پرده ز پندار بریدند یعنی همه غیر خدا یار ندیدند هر دست که دادند از آن دست گرفتند هر نکته که گفتند همان نکته شنیدند جمعی به در پیر خرابات خرابند قومی به بر شیخ مناجات مریدند فریاد که در رهگذر آدم خاکیست بسی دانه
مستانه کاش در حرم و دیر بگذری تا قبله گاه مؤمن و ترسا کنم تو را خواهم شبی نقاب ز رویت بر افکنم خورشید کعبه، ماه کلیسا کنم تو را "فروغی بسطامی "💖
عالی بود
واقعا شاهکار ادبیات هستند ، اشعارشون رو اندازه اشعار سعدی دوست میدارم . کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تو را / کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تو را ؟ بالای خود در آیینه چشم من ببین
من از کمال شوق ندانم که این تویی،، تو از غرور حسن ندانی که این منم...
عالی و دلنشین ❤️
دوستان یک سوال فروغی بسطامی که در ملت عشق از اون صحبت شده همین فروغی بسطامیه؟ایشون که برای دوره قاجار هستند
رسوای عالمی گشتم از شور عاشقی ترسم خدا نخواسته رسوا کنم تو را
خیلی اشعار زیبا و روانی دارن