کتاب روایت هفتم
خواندن نظراتمعرفی کتاب روایت هفتم
از متن کتاب:
کوچهی پهن یاس را که چند شاخه میشد توی کوچههای سرازیری و باریک، وقتی پیچیدند توی کوچهی نرگس، حس کرد انگشتهایی نشست روی شانهاش. هرچند لباس کم تنش نبود اما سوز باد از لای درز و دورز کاپشن بادیاش توی تنش میپیچید. ایستاد. یقهی کاپشن و پولیور اسکیاش را تا کنار گوش بالا کشید و آورد جلوِ دهان. کلاه بافتنی مشکیاش را کشید تا پایین ابروها و درنهایت نگذاشت چیزی جز بینی و سبیل و چشمهاش ازش دیده شود. سوز سرما نبود انگار که مثل سوزن توی روزنهای پوستش فرو میرفت، یکجورهایی ترس قاتی با هیجان بود و شاید رسیدن به خواستهای که سالها بود توی دلش ماسیده بود. سرما تا مغز استخوان نشسته بود توی تنش. فکر کرد تهران و سرما تا این حد؟ سابقه نداشت اصلاً. آنطور که یادش میآمد حداقلش توی این ده سال اخیر پیش نیامده بود.
حکومت انتخابی![]()
جان استوارت میل
دانش برای داناییمحمدعلی زلفیگل
درمان شناختی رفتاری و درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر اضطراب امتحان دانش آموزانمریم رامشی فر
هوش هیجانی؛ مهارت های بین فردیزهرا شفیعی
کنار هم بمانیدجان گوردون
شریربیانکا اسکاردونی
مجموعه سوالات ارتقا و بورد تخصصی پزشکی هسته ای سال 1401مهسا قربانی
شاه نعمت الله ولیشهرام صحرایی
از اونجایی که هیچ کس پیامی نزاشته تا کمکتون کنه تصمیم بگیرید برای خوندن این کتاب، پیشنهاد میکنم وقتتون رو برای کتاب دیگه ای بزارید تا مثل من پشیمون نشید