دانلود و خرید کتاب پیشوای صادق؛ گفتارهای درباره‌ی امام صادق (ع) محمدعلی انصاری
تصویر جلد کتاب پیشوای صادق؛ گفتارهای درباره‌ی امام صادق (ع)

کتاب پیشوای صادق؛ گفتارهای درباره‌ی امام صادق (ع)

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۴از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پیشوای صادق؛ گفتارهای درباره‌ی امام صادق (ع)

جعفر بن محمد الصادق (ع) در هفدهم ربیع الاول سال ۸۳ هجری در مدینۀ منوره پای به هستی نهاد و پس از ۶۵ سال عمر پربرکت در سال ۱۴۸ هجری به شهادت رسید. شخصیت با عظمت امام صادق (ع) در اذهان شیعیان، با لقب «رئیس مذهب شیعه» پیوندی همیشگی خورده است. محمدعلی انصاری، در کتاب «پیشوای صادق» تلاش کرده است تا به گوشه‌ای از ابعاد شخصیت این امام همام بپردازد. در میان ائمه (ع)، سال‌های عمر امام صادق (ع) بیش از دیگران است؛ عمر ۶۵ سالۀ پربار ایشان فرصتی بی نظیر برای ترویج تشیع فراهم می‌کند. دوران امامت ایشان نیز ۳۴ سال است که مدت درخور توجهی برای به انجام رساندن هدف والای امام است. امام ۱۲ سال در دامان تربیت نیای بزرگوار و گران‌قدر خود، امام سجاد (ع)، پرورش یافت و ۱۹ سالِ پس از آن را در دامان پدر بزرگوارش، باقرالعلوم (ع)، درس عشق و محبت و معرفت فرا گرفت. امام باقر (ع)، این حجت بالغۀ الهی، در تربیت فرزند گرامی خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و کوشید تا ذهن و ضمیر فرزند گران‌قدر خویش را به مسئولیت سنگین امامت معطوف نگاه دارد. امام صادق (ع) در حدیثی می‌فرماید: «اجْتَهَدْتُ فِی الْعِبَادَةِ وَ أَنَا شَابٌّ فَقَالَ لِی أَبِی (ع) یا بُنَی دُونَ مَا أَرَاک تَصْنَعُ فَإِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِذَا أَحَبَّ عَبْداً رَضِی عَنْهُ بِالْیسِیرِ». در جوانی بسیار در عبادت می‌کوشیدم. پدرم به من فرمود: فرزندم، کمتر از آنچه می‌بینم عبادت کن؛ زیرا خداوند عزیز و جلیل اگر بنده‌ای را دوست بدارد، با عبادت کم هم از او خشنود می گردد.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
جعفر بن محمد (ع) کسی است که علم و فقه او جهان را پر کرده است و گفته می‌شود که ابوحنیفه و سفیان ثوری از شاگردان او بودند و شاگردی این دو نزد ایشان در عظمت علمی آن حضرت کافی است.
"Shfar"
حضرت جعفر بن محمد الصادق (ع) در هفدهم ربیع الاول سال ۸۳ هجری در مدینۀ منوره پای به هستی نهاد و پس از ۶۵ سال عمر پربرکت در سال ۱۴۸ هجری به شهادت رسید.
سیّد جواد
مدتی به حضور جعفر بن محمد می‌رسیدم. آن حضرت بسیار اهل مزاح بود و همواره تبسم بر لب داشت. هنگامی که در محضر آن حضرت نام مبارک رسول گرامی اسلام (ص) به میان می‌آمد، از شدت شور و اشتیاق رنگ رخسارش دگرگون می‌شد و به زردی می‌گرایید. هیچ‌گاه ندیدم که بدون وضو و طهارت از رسول خدا (ص) حدیثی نقل کند، در طول مدتی که نزد آن حضرت رفت و آمد می‌کردم او را جز در یکی از این سه حالت ندیدم: یا نماز می‌خواند یا روزه بود یا قرآن می‌خواند. و هرگز سخنی به گزاف بر زبان نمی‌آوَرد. او از عالمان زاهدی بود که خوف از خدای عزیز و جلیل سراسر وجودش را فراگرفته بود.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
حضرت جعفر بن محمد الصادق (ع) در هفدهم ربیع الاول سال ۸۳ هجری در مدینۀ منوره پای به هستی نهاد و پس از ۶۵ سال عمر پربرکت در سال ۱۴۸ هجری به شهادت رسید
"Shfar"
حدیث ثقلین گوهری گران‌سنگ است که در درستی صدور آن بین مسلمانان اتفاق نظر است و دانشمندان و محققان برجسته از زاویه‌های گوناگون به شرح این حدیث پرداخته‌اند. پیامبر مکرم اسلام (ص) در این یادگار ماندگار که سرمشق کمال و سعادت است، آیندۀ مسیرِ اسلام را برای همیشه ترسیم کرده‌اند: «إِنِّی تَارِک فِیکمُ الثَّقَلَینِ مَا إِنْ تَمَسَّکتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا کتَابَ اللهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یفْتَرِقَا حَتَّی یرِدَا عَلَی الْحَوْضَ». همانا من در میان شما دو امانت گران‌بها باقی می‌گذارم. چنانچه شما به این دو متمسک شوید، هرگز به کژراهه نخواهید رفت. (آن دو) کتاب خدا و عترت من هستند و آگاه باشید که این دو از یکدیگر هرگز جدا نمی‌شوند تا اینکه در کنار حوض (کوثر) بر من وارد شوند.
سیّد جواد
به‌صراحتِ سخنِ رحمةٌ لِلعالمین (ص)، مسلمانان برای میل به کمال، چاره‌ای جز چنگ‌انداختن به قرآن و عترت ندارند. لازمۀ چنین تمسکی معرفت‌اندوزی و شناختِ این دو گنجینۀ بی‌مانند الهی است. کتاب خدا نسخۀ هدایت و سعادت است و خاندان پیامبر، شهود عینی قرآن و تجلّی ممثّل کلام حق.
سیّد جواد
حجم وسیعی از روایات کتب اربعۀ شیعه، یعنی الکافی، الاستبصار، التهذیب و من لایحضره الفقیه، به احادیث امام صادق (ع) و نیز امام باقر (ع) اختصاص یافته است.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
من شما را به تقوای الهی و پرهیزکاری در دینتان و کوشش در راه خدا و راستگویی و امانت‌داری و سجده‌های طولانی و نیکو همسایه‌داری و... سفارش می‌کنم؛ زیرا هرگاه کسی از شما در دینش پرهیزکاری داشته باشد و راست بگوید و امانت را ادا کند و اخلاقش را با مردم نیکو گرداند، مردم می‌گویند: این «جعفری‌مذهب» است
پیمان مهرابی
ابوذر غفاری
ابوالقاسم غلامی‌مایانی
چهره گشایی از نفاق در حیات رسول خدا (ص)
محمدرضا جعفری
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریه
محمدرضا انصاری
داستان‌هایی از لطف خدا؛ جلد اول
مهدی صاحب‌هنر
پیامبر و عرب قبل از اسلام
علی کردائی
حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)
حسین وحید خراسانی
داستان هایی از عشق به خدا
مهدی صاحب‌هنر
پیامبر اُمّی
مرتضی مطهری
چشمه های بهشت
شیخ صدوق
امنیت شهری - روستایی و مخاطرات محیطی
نصرالله فلاح‌تبار
تحفة الأبرار فی مناقب الأئمة الأطهار
عمادالدین حسن بن علی مازندرانی طبری
یک فیلم، یک جهان؛ خون آشام
دیوید رادکین
اویس قرنی و ابن مسعود
محمد محمدی اشتهاردی
عصمت کبری فاطمه زهرا (س) در قرآن و سنت
سیدعلی موسوی جابری خرمشهری
آسمانی ترین مهربانی
سیدمهدی شجاعی
رجعت (ترجمه‌ی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)
محمد بن حسن حر عاملی

حجم

۱۰۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۴۲ صفحه

حجم

۱۰۷٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۴۲ صفحه

قیمت:
۸,۴۰۰
تومان