دانلود و خرید کتاب کوزت‌هایی که ژان والژان ندارن محمود ناظری

انتشارات:فصل دیگر
امتیاز:
۳.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کوزت‌هایی که ژان والژان ندارن

«کوزت‌هایی که ژان والژان ندارن» مجموعه ترانه‌هایی از محمود ناظری است که نمونه‌ای از آنها را می‌خوانید: طبق معمول آب و بستر وقت خداحافظی حرف اول یاد فراموش کوزت‌هایی که ژان والژان ندارن باد و بادبادک بی تو شب پنجره دیوار تو رو اما نمی‌دونم دایره سردرگم لحظه آخر
۱۳۹۷/۰۵/۱۶

کتاب شصت و هفتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی کتاب خوبی بود ، چند تا ترانه شیرین به زبان ساده ۲۹ بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم برای دوستان

آخه چیزی مگه مونده توو دلت که میخوای از توو چشات بخوونمش بگو، وقتِ رفتنه فرصتی نیست اگه لازمه منم بدونمش
سیّد جواد
من یه ابرم روی ِ ماهِتو پوشوندم اینهمه ستاره‌هارو توو شب ِ چشات نشوندم من پلم، رو جاری ِ تو که تنم‌رو روت کشوندم اینهمه رهگذراتو اونورِ تنت رسوندم
سیّد جواد
ای عشقِ بی سرانجام یادم تو را فراموش آن شعلهٔ قدیمی در سینه گشته خاموش یادم تو را فراموش بی خاطراتِ مانا بی ماندگاریِ ذهن بی نامه‌هایِ خوانا
سیّد جواد
این دخترک یه مَرده قصهٔ رنج و درده یه بچه تو زندگیش که بچّگی نکرده وقتی میره پیِ کار ممکنه برنگرده
سیّد جواد
تو بری، منم برم، اما چرا زل زدیم هردوتا به چشمای هم شاید این فقط مرورِ خاطره‌س مثلِ تقویمِ دلو ورق زدن یا یه آلبومه که توی ذهنمون یهو عکساش اومدن ردیف شدن
سیّد جواد
پُل‌ها شکسته مانده یادم تو را فراموش پاهای خسته مانده یادت مرا فراموش یادم تو را فراموش یادت مرا فراموش خاکستری نمانده در آن اجاقِ خاموش
من می‌خوام یه‌کم عوض شم تورو اما نمی‌دونم اون همیشگی نباشم تورو اما نمی‌دونم
سیّد جواد
نمی‌تونم بفهممت مثل هوای مبهمی دلتنگِ آسمونتم بهم فضا بده کمی "همیشه توفانیِ من "همیشه عصیانیِ من غرق و گمم، ببین منو "علت پنهانیِ من
سیّد جواد
دوچشمِ سیاهِ کتابا تویی اسیرِ نگاهِ کتابا منم تمومِ گناهِ کتابا تویی همه اشتباهِ کتابا منم دوچشم سیاهِ کتابا تویی تموم گناهِ کتابا تویی اسیر نگاهِ کتابا منم همه اشتباهِ کتابا منم
رویای ِ زندگی را از قلبمان ربودند فرصت من و تو بودیم
🌸بهارم🌸