کتاب ناخوانده محمود ناظری + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:فصل دیگر
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ناخوانده

نمایشنامه «ناخوانده» اثری از محمود ناظری است که نمایش‌نامه برگزیده نخستین دوسالانه نمایش‌نامه نویسی کشور شده‌است. شخصیت‌های این نمایش، فریده، مادر فریده و ناهید دوست فریده هستند. سوئیت‌مانندی دو نفره. دو اتاق و یک راهرو با دیوارهای گچی ازپیش‌ساخته شده و چارچوب‌های آلومینیومی تعبیه شده. آنچه صحنهٔ نمایش را تشکیل می‌دهد، اتاق نه چندان نورگیرِ متعلق به فریده است و درِ ورودی روبه‌روست.‌... ناهید: فری، فری! فریده: بازه، بیا تو. ناهید: تلفن... مامانت بود. فریده: مامانم؟ خب بریم... منصور که نیست؟ ناهید: نه! صبر کن کجا بریم؟... فریده: مگه قطع شد؟ چی می‌گفت؟ ناهید: داره می‌آد این‌جا. فریده: منصور؟ برای چی!؟ ناهید: مامانت. ترمینال بود. فریده: کجا؟ ناهید: آدرس گرفت بی‌آد. سر چهار راه... فریده: ناهید چی داری می‌گی تورو خدا!؟ ناهید: یعنی دعوتش نکرده بودی؟ راستی بهزادو می‌خوای چی‌کار کنی؟ فریده: گفت تهرانه؟ وای بهزاد! ناهید: قضیه‌رو می‌خوای به‌ش بگی یا... عجله نکن به این زودی که نمی‌رسه... فریده: چی‌رو به‌ش بگم؟ حرفایی می‌زنی تو هم! چرا صدام نکردی؟ ناهید: خودش نخواست.‌ گفت زنگ زده بدونه هستی یا نه و خبر بِده اومده. آدرس هم گرفت، یعنی انگار داشت خودش، فقط، فریده: داشت؟... آها آره خب آدرسو از نامه که فرستادم، ناهید: می‌خواست بدونه از کدوم مسیر... فریده: آی خدا! ناهید: نامه فرستادی؟ چه جالب! فکر می کردم از مد افتاده دیگه.